Deneyimli ve başarılı haber spikeri Buket Aydın son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Yayınladığı istifa konuşması ile Kanal D A na Haber'den ayrılan Buket Aydın 7 yıllık eşi Erce Baykal'dan tek celsede boşandı ve dikkatleri üzerine çekti. 

Bu flaş ayrılık sonrası Buket Aydın'ın adı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile anılmaya başladı. Sosyal medyada yan yana pozları yayınlanan ikilinin yeni bir aşk yaşadığı, Buket Aydın'ın bu nedenle eşinden apar topar ayrıldığı iddia edildi. 

Buket Aydın ile Mustafa Sarıgül'ün oğlu arasında gizli aşk var, uzun süredir birlikteler iddiaları üzerine Buket Aydın sosyal medya hesabından cevap verdi. 

Boşanmanın gerçekleşmesinin ardından bugün modacı Barbaros Şansal, Sarıgül ve Aydın'ın birlikte bir artaçta görüldüğü bir fotoğrafı paylaştı. 

Bu fotoğrafın paylaşılmasının ardından ise söylentiler hız kazandı. Hatta Sarıgül ile Aydın'ın kısa süre sonra nikah masasına oturacağı bile iddia edildi. 

Emir Sarıgül'ün kuzeni Murat Sarıgül ise bu iddialara ilişkin sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlar yaptı. Sarıgül paylaşımlarına Buket Aydın'ı da etiketledi.

Editör: Haber Merkezi