ABD'nin New York şehrinde Türk Başkonsolosluğu'nda evlenen Burcu Esmersoy Berk Suyabatmaz boşanma sebebi oldukça merak ediliyor. 2018 yılında dünya evine giren Burcu Esmersoy Berk Suyabatmaz ikilisi 2019 yılında aniden boşanma kararı almıştı. Peki burcu esmersoy berk suyabatmaz neden boşandı? Berrak Tüzünataç Berk Suyabatmaz evlendi mi?

Burcu Esmersoy Berk Suyabatmaz neden boşandı?

Çift geçtiğimiz hafta anlaşmalı olarak evliliklerini sona erdirdi. Berk Suyabatmaz boşanmanın ardından Söylemezsem Olmaz programına açıklamada bulundu.

Tatsızlıklar başladı mı yürümüyor. Onun dışında ne aldatma ne başka bir şey söz konusu değil.  Çok medeni bir şekilde ayrıldık. Her zaman yanında olurum o da benim yanımda olur. Ama evlilik zor iş. 

Boşandıktan sonra Burcu Esmersoy, İspanya'ya fotoğraf çekimine gitti. 

Berk Suyabatmaz da arkadaşları ve kız kardeşlerinin olduğu bir grupla Bodrum'a tatile gitti. 

Suyabatmaz ve Esmersoy'un sosyal medya hesaplarından birlikte yer aldıkları fotoğrafları henüz kaldırmamış olmaları dikkat çekti.

 

Burcu Esmersoy Berrak Tüzünataç fotoğrafını mı beğendi?

Burcu esmersoy ile boşanan Berk Suyabatmaz Berrak Tüzünataç ile yeni bir ilişkiye yelken açtı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan fotoğraf paylaşan çiçeği burnunda sevgililere ilginç bir beğeni geldi. Berk Suyabatmaz'ın eski eşi Burcu Esmersoy, ikilinin aşk fotoğrafını beğendi. Her iki isminde fotoğrafının beğenen Esmersoy, "Ayıp olmasın diye ikisinin de beğendim" açıklamasında bulundu