Ünlü televizyon sunucusu Burcu Esmersoy, Youtube’da yayınlanan Bana Göre TV kanalının Katarsis adlı programında, geçmişte babasından gördüğü şiddeti itiraf ederek yürekleri burktu.

"Sevgiye muhtaç büyütüldüm"

5 yaşında babasının başka bir ailesinin olduğunu öğrendiğini ve babaannesi ile dedesi tarafından büyütüldüğünü belirten Burcu Esmersoy, küçük yaşta ebeveynleriyle yaşadığı sorunları anlattı. Çocuk yaşta şiddete ve eziyete maruz kaldığını ifade eden Esmersoy, sevgiye muhtaç bir şekilde büyüdüğünü ifade etti.

3 yaşında babasından şiddet görmüş

Babası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Esmersoy, kendisine dahi itiraf etmekte zorlandığı bir gerçekten bahsetti. Babasından 3 yaşında şiddet görmeye başladığını dile getiren Esmersoy,  "Bir baba nasıl olması gerekiyor bilmiyorum. Babamın sadece beni yersiz yere azarladığını biliyorum. Babalarıyla ilişkileri çok iyi olan kız arkadaşlarım hayata karşı daha güvenli, hayatlarına giren erkeklerle daha rahat olabildiklerini gördüm. Babayla ilgili sorunları çözemedim" ifadelerini kullandı. Çocukluğuna dair anılarından ve hatırladıklarından bahseden Esmersoy "Babanla ilgili bir ana git denildiğinde hep evdeki küçük tuvalete kapatılıp hortumla hiç acımadan bana vurduğunu hatırlıyorum. 3-4 yaşındaki bir çocuktum. Çok gereksiz ve sebepsiz buluyorum bunu." ifadelerini kullandı. 

Annesine yıllarca "Teyze" demiş

Annesinin başka bir kişiyle evlenmesi üzerine Annesine "anne" diyerek hitap edemediğini ifade eden Esmersoy, yanlışlıkla anne dediğindeyse şiddet gördüğünü söyledi. Esmersoy annesiyle ilişkisine dair "Annem başka bir evlilik yaptığı için 18 yaşına kadar anneme 'Teyze' demek zorunda kaldım. Üvey babam çok muhteşem bir insandı. Onun hakkını ödeyemem ama annemin hakkını bilmiyorum. Hatta bir gün anneme yanlışlıkla 'Anne' dediğim için tokat yedim. 18 yaşımda annem 'Artık bana anne diyebilirsin' deyince yaşadıklarımı sorgulamaya başladım" şeklinde konuştu.

Baba Esmersoy'dan açıklama: 'Cenazeme bile gelmesin'

2013 yılında Beyaz TV'de yayınlanan bir programa katılan Timur Esmersoy'un, kızı Burcu Esmersoy için "En yakınlarıma, ablama, enişteme vasiyet ettim. Cenazeme bile gelmesin" dediği ortaya çıktı.

Timur Esmersoy, 16 yıldır görüşmediği kızı Burcu Esmersoy'la miras meselesi yüzünden araları açıldıktan sonra bir de ağır hakaretlere maruz kalması karşısında oldukça üzüldüğünü ifade etmişti. Baba Esmersoy, kızının her akşam kendisi için bedduada bulunduğunu belirterek kızının kendisine 'Her akşam dua etmiş beni düşmüş halimle görmek için... Allah belamı vermiş daha da verecekmiş' dediğini ifade etti. 

Esmersoy beyin kanaması geçirdiği dönemde de kızını aradığını ama Burcu Esmersoy'un kendisiyle ilgilenmediğini söyledi. Baba Esmersoy'un hastanede olduğu zamanda kızına haber veren yakınlarını da Burcu Esmersoy'un 'Bana ne, bana neden haber veriyorsunuz?' diye terslediğini söyleyen Timur Esmersoy, kızına karşı 'Kızgın değilim, kırgınım' demişti. 
 

Editör: Haber Merkezi