Çok Güzel Hareketler Bunlar” programıyla üne kavuşan Bülent Emrah Parlak’ın beş yıl önce evlendiği, Burcu Gönder eşinin agresif tutumu ve öfke problemi nedeniyle boşanma davası açmaktan endişe ettiğini öne sürerek mahkemeden tedbir talep etti. Gönder, daha sonra eşiyle anlaşmalı boşanma konusunda sulh olduklarını belirterek tedbir kararının kaldırılması için yeniden mahkemeye başvurdu. Gönder'in tedbir talep ettiği dilekçesindeki ifadeler dikkati çekti.

Burcu Gönder, Bülent Emrah Parlak'ın kendisine ekonomik ve psikolojik şiddet uyguladığını iddia ederek iki hafta önce korunma talebinde bulundu.

İstanbul Aile Mahkemesi’ne sunulan dilekçede Bülent Emrah Parlak'ın evlilikleri boyunca sürekli olarak Burcu Gönder'i eleştirdiği, bu eleştirilerin hakarete vardığı ifade edildi.  Parlak’ın maddi durumunun Türkiye koşullarının üzerinde olmasına rağmen eşine ekonomik baskı uyguladığı da dilekçede yer alan bir başka ifade oldu.

Hatta Bülent Emrah Parlak'ın Burcu Gönder'in tektaş yüzüğünü sattırıp parasını dahi aldığı söylendi. Parlak'ın öfke probleminin çevresi tarafından da bilindiği de bir başka iddia oldu. 

Tüm bu sebepler doğrultusunda Burcu Gönder'in Bülent Emrah Parlak'a boşanma davası açmak istediği fakat boşanma sürecinde zarar göreceğini de düşündüğü için endişe ettiği yer aldı.

Dilekçede şu ifadeler de yer aldı:

"Hiçbir geliri olmayan Burcu Gönder ile çocuğunu evden atmaya çalışmıştır. Bu sebeple boşanma davası açmak isteyen Gönder’in davalının agresif yapısı nedeniyle zarar görmesinden korunması için tedbir talep ediyoruz.''

Talebi değerlendiren mahkeme Burcu Gönder’i haklı buldu. Mahkeme, davalı Parlak’ın 1 ay süreyle eşine yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve Gönder’in şahsi eşyalarına ve ev eşyalarına zarar vermemesine karar verdi.

Gönder, iki hafta sonra yeniden mahkemeye başvurarak verilen tedbir kararının kaldırılmasını istedi.

Eşiyle uzlaşarak anlaşmalı boşanma yoluna gittiğini dilekçesinde anlatan Gönder, eşinin tedbir verilmesini gerektirecek herhangi bir davranışlarda bulunmadığını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi