Lifestyle Influencerlari, günümüz çağının şüphesiz yükselen yıldızlarıdır. Bu kişiler, sosyal medyada organik ve güçlü bir takipçi tabanı oluşturmak için yıllar içinde zorlu bir iş çıkardılar. Ayrıca, LifestyleInfluencerlari moda, sağlık, spor, giyim, yemek ve makyaj dahil olmak üzere farklı sektörlerde nişlerini oluşturdular. Bu hızlı tempolu zamana ayak uydurmak isteyen önde gelen şirketler ve kuruluşlar, bu hareketli trene atladılar ve bu kişileri takip ederek ürünlerinive hizmetlerini tanıtmak için Influencer’larin dijital pazarlama dünyasında artıkhesaba katılması gereken bir güç olduğunu anladılar.Hesaba katılması gerekenInfluencer’lardan biri de Büşra Duran Gündüz.

29 Temmuz 1993 doğumlu ve popüler olarak Instagramkullanıcı adı hell0busra olarak tanınan Büşra Duran Gündüz, ünlü bir Türk Influencer ama Dubai merkezli moda, yaşam tarzı ve içerik yaratıcısı, blogger, sosyal medya girişimcisi ve seyahat fenomeni. 2018'de Birleşik Arap Emirlikleri'nde Dubai'ye taşındığından beri MENAT bölgesinde bir moda ikonu olarak rakipsiz kalarak moda endüstrisinde kendi adına bir isim yaptı. Instagram'daiki milyona yakın takipçisi olan Büşra Duran Gündüz, moda ile ilgili algıyı değiştiriyor. Takipçileri ile paylaşmış olduğurenkli ve canlı kıyafetleri, birinci sınıf aksesuarları, cesur makyajı ve dinamik başlıkları, onu seyahat ve moda endüstrisindeki meslektaşlarından farklı kılıyor.

Lüks dünyasında gezinmek isteyen, ne istediklerini ve nereden elde edebileceklerini keşfetmek, en iyi turistik yerleri bulmak ve modalarını değiştirecek radikal bir moda ikonunun izinden yürümek isteyen moda, seyahat ve lüks yaşam tarzı meraklıları için sıfırdan yüze çıkaran isim Büşra Duran Gündüz’dür. Zamansız güneş gözlükleri koleksiyonuyla tanınan InfluencerBüşra Duran Gündüz, göz alıcı hayatından kesitler yakalayarak Instagram ve diğer sosyal medya hesaplarında bu kesitleri takipçileriyle paylaşıyor. Burj Al Arab’da su altında yemek yemekten Kenya'da Lamalar ile bisiklete binmeye ve İstanbul'da tatil yapmaktan Dubai'deki muhteşem performansları izlemeye kadar Büşra Duran Gündüz, dünyanın onun istiridyesi olduğunu kanıtlıyor.

Büşra'nın yaratıcılığı ve detaylara dikkat etmesi, hizmet ve ürünlerini tanıtmak isteyen birçok markanın tercihi olmasını sağlamıştır. Bu şirketler ve hizmet sağlayıcılar, online alışverişlerde markasına bağlı özel indirim kodlari eklendiğinde de indirimler sunuyor. InfluencerBüşra’nın Hayran bırakan moda ve seyahat seçimleri, iş birliklerini PrettyLittleThing, Shein, ACCOR, Marriott, APM Monaco, Radisson Group, Sephora, Nars, Laura Mercier ve Apparel Group gibi birkaç ünlü markayla yapmasına olanak sağladı.

Büşra Duran Gündüz’ün moda ve seyahat dünyasında gezinmek için onu buradan takip edebilirsiniz.

https://www.instagram.com/hell0busra

Editör: Haber Merkezi