Sosyal medyada cagridayiresmi adlı hesabıyla binlerce takipçiye ulaşan Çağrı Dayı ile hayatına dair bilinmeyenleri konuştuğumuz keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Öncelikle seni tanıyabilir miyiz çağrı dayı kimdir? 

22 Ocak 1999 tarihinde Trabzonda dünyaya geldim. Karadenizli olupda gerek konuşmamla gerek yaşam tarzımla daha çok istanbulda doğan biriymiş gibiydim hep, Lisede bölümümüde kazanmama rağmen isteyerek açık liseye geçtim mezun oldum, ve eğitimimi orda tamamladım.

Sosyal medya ile tanışma hikâyen nasıl başladı?

Oyunculuk yeteneği ve mizahi zekam vesilesi ile sosyal medyaya girişim başladı. İlk başlarda tecrübesiz ve hatalarla dolu bir hikayem olmasına rağmen yılmadan devam ettim. Samimiyetime inanmaları sonucu insanlar tarafından sevildim ve bugün buradayım.

Influencer’lik kavramı sana göre neyi ifade ediyor? Nasıl böyle sevilen bir iş haline geldi ? 

Influencerlik; insanların yaptığı ve yapacağı alışverişleri Bir influencer bence kolay bir şekilde başarılı bir influencer olamaz. Sevilen bir iş haline gelmesinin sebebi hızlı bir şekilde yayılması ve alışverişi seven insanların çok fazla olması diye düşünüyorum

Paylaşım yaparken nelere dikkat ediyorsun ?

İnsanlar benim önerim ile bir şeyler alacağını bildiğim için, alıp da kullandığın memnun kaldığın çok sevdiğim ürün olmalarına dikkat ediyorum. Mutlaka bir ürünü kullanmış olmam benim için en önemli etkenlerdendir.

Birçok firma ile çalışma içerisindesin. Bunları nasıl belirliyorsun? Her firma ile çalışma politikan nedir?

Benim için en önemli şey, firmanın halk tarafından gördüğü değerdir. Eğer bu değer çok üstte müşterileri memnun ise uzun süre iş yapacağım bir firma olması için kararımı çoktan vermiş olurum.

En büyük destekçin kim?

Bir destekçim maalesef yok olmasını istediğim tek bir kişi vardı. Ama oda olmadı maalesef yapacak bir şey yok, tüm olumsuzluklara karşı desteğimi kendi iç sesim vesilesi ile veriyorum. Bence bu destek her şeye bedel diye düşünüyorum.

Çok şık kendine has bir giyim tarzın var şapkalar değişik tarzlar vs, Özellikle tercih ettiğin giyim markaların hangileri?

Giyim tarzım konusunda hep İtalyanlara veya Bulgar göçmenlerine benzetiyorlar. Giyim bir insanın ruhunu temsil eder, Ferrari’ye binen adamla bir metrobüse şık bir giyim ile 55-60 yaşlarında bir amcanın arasında büyük farklar vardır bence, metrobüse binen o şık giyimli amca, o ferrari sahibinden daha çok kaliteli bir insan profili çizer benim gözümde. Tercih ettiğim markalar, madmext, danger, armani en çok tercih ettiğim markalar 

Okurlarımız için bir gününün nasıl geçtiğini anlatır mısın? 

Sabah uyandığımda kahvem ile hemen kendime geliyorum. Sonrasında, kahvaltımı yapıyor ve her gün yarım saat koşu yapıyorum. Onun dışında iş dışında kalan zamanlarımı hobilerim veya arkadaşlarıma ayırıyorum.

Okurlarımız için sosyal medya hesap adreslerini alalım?

@cagridayiresmi instagram hesabım dışında şu anda başka bir hesabım yok.

Editör: Haber Merkezi