Türkiye'de Beşiktaş, Galatarasay, Kasımpaşa gibi köklü kulüplerde forma giyen, son olarak da Yeni Malatyaspor forması altında top koşturan milli futbolcu Adem Büyük'ün eşi Merve Büyük'ün İstanbul'da yasak olmasına rağmen çakarlı ve sirenli araçla emniyet şeridinden yolculuk yaparken çekilen videosu gündeme bomba gibi düştü.

Merve Büyük'ün görüntülerde sirene basa basa ilerleyen araçtaki çocuğunun "Anne biz polis miyiz?" sorusuna "Evet" diye yanıt verdiği duyuldu. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Büyük, gelen tepkilerin ardından videoyu silmişti.

Kısa sürede gündem olan Merve Büyük, sosyal medya hesabından açıklama yaparak hakkındaki iddiaları yalanladı. Büyük açıklamasında "5 yaşındaki evladımın sorduğu masumane bir sorunun olmadık noktalara çekiliyor olması cidden çok üzücü. Büyüyünce polis olmak isteyen masum bir erkek çocuğunun bu diyalogları neden sizi bu kadar rahatsız etti? Gerçekten anlamak mümkün değil. Hiç bir zaman çakarlı bir aracımız olmamıştır, videonun çekildiği araç siyasetçi bir aile dostumuzun aracıdır. Olaya konu olan aracı video çekimi esnasında benim kullanmadığım da gayet açık bir şekilde bellidir" ifadelerini kullandı.

Büyük aracı kullanan kişinin eşi olduğu yönündeki iddiaları da "Eşim Hopa'da" diyerek yalanladı.

Editör: Haber Merkezi