Ramazan ayı için televizyon kanalları özel programlar yayınlıyor. Özellikle iftar ve sahur programları başta olmak üzere gün içerisinde birçok Ramazan'a özel program seyirciyle buluşuyor. Ramazan programlarını canlı tv izleyerek takip eden izleyici sayısı her geçen gün artıyor. Peki, Ramazan boyunca canlı tv platformu üzerinden hangi yapımlar izlendi? İşte siz ilginç sonuçlar…

Dini içerikli programlar ve mukabele okumaları Ramazan'da en çok izlenen programlar arasında. Öte yandan mübarek zatların hayatlarını konu alan dizi ve filmler, iftar ve sahur için yemek önerileri verilen yemek programları da canlitv.com adresinde en çok tercih edilen ypaımlar. 400'e yakın kanal seçeneği sunan Canlı Tv Ramazan programlarını kaliteli ve kesintisiz izleme imkanı sunuyor! 

İzleyiciler Ramazan'da hangi kanalda hangi programın olduğunu da canlitv.com web sitesinden takip ettiler ve de edibiliyorlar. Aranılan programa yayın akışları sekmesi kullanarak hızlıca erişiliyor. 

Bugün sizler için en çok tercih edilen sahur ve iftar programlarını derledik. Türkiye'nin ilk ve en büyük online canlı tv izleme platformu canlitv.com adresini kullanarak Ramazan'da da canlı tv izleme keyfini yaşayabilirsiniz. 

Canlı tv izleyerek manevi bir yolculuğa çıkın

Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması (İftar Özel), Sahur Bereketi, Mavera Yolcusu ve Mesneviden Hikayeler TRT 1'de yayınlanan Ramazan'a özel programlar. Manevi iklime uygun programları canlitv.com web sitesinden ya da 'Canlitv.com Mobile' mobil uygulamasından canlı izlenebiliyor. Canlı tv izleyicilerinin en çok bu programları tercih ettiğini görüyoruz. 

Atv'de yayınlanan Nihat Hatipoğlu ile İftar ve Nihat Hatipoğlu ile Sahur Programı da canlı tv izleme seçeneklerinden oldu. Atv'de ayrıca sahur saatlerinde yayınlanan Hz. Ömer filmi de en online tercih edilen yapımlardan. 

İftar ve sahur programlarını canlı izleyin

Star Tv'de de hem iftarda hem de sahurda Ramazan özel programları yer alıyor. Bekir Köse ile İftara Doğru ve Halil Necipoğlu ile Ramazan Bereketi sohbet programlarını da canlı izleme imkanına sahip oldular. Canlı tv izleyicileri Ramazan iklimini evlere taşıyan bu programlara istedikleri yerden akıllı cihazları vasıtasıyla ulaşabildiler. 

Canlı tv izleyicileri Ramazan'da da kaliteli ve hızlı online tv izleme seçeneğine sahip. Fox Tv'de saat 13.00'da yayınlanan Pınar Altuğ İle Ramazan Lezzetleri ve Fatih Savaş İle Sahur Sohbetleri programları da Ramazan'a özel hazırlanan programlar arasında... 

Kanal 7'de ise Necmettin Nursaçan ve Muhsin Bay'la İftar Saati programı çok izlenen programlar arasına giriyor. Mustafa Karataş İle Sahur Vakti ise yine Ramazan'da canlı izleme imkanı bulabileceğiniz programlardan bir diğeri. Canlı Tv izleyicileri Ramazan'da kaliteli online tv izleme keyfini yaşadı ve yaşamaya devam edecek…
 

Editör: Haber Merkezi