Cedi Osman Ebru Şahin aşk mı yaşıyor? Hercai dizisinin final yapmasının ardından soluğu İzmir'in gözbebeği Çeşme'de alan Ebru Şahin'in, müşterek dostlar vasıtasıyla tanıştığı Cedi Osman'a gönlünü kaptırdığı iddia edildi. Birbirlerini instagram üzerinden de takibe alan çift birlikte görüntü vermemek adına köşe bucak kaçtı. Ancak yaşanan gelişmelerin ardından Cedi Osman Ebru Şahin aşk mı yaşıyor sorusu araştırılıyot

Cedi Osman Ebru Şahin aşk mı yaşıyor? 

Anadolu Efes alt yapısında yetiştikten sonra NBA'nin yolunu tutan ve Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman, koronavirüs nedeniyle liglere süresiz ara verilmesinin ardından kendini Çeşme'ye attı. Arkadaşlarıyla tatil yapan Cedi Osman'ın burada ünlü oyuncu Ebru Şahin ile yakınlaştığı ve yeni bir aşkın doğduğu ileri sürüldü. Yaşanan gelişmeler sosyal medyada çokça konuşulurken iddiaya konu olan çiftten ise henüz açıklama gelmedi. 

Öte yandan Cavs forması giyen Cedi Osman bir süredir, internet üzerinden THE First Cedi adında canlı yayınlarda konuk almaya başlamış. Acun Ilıcalı ve Furkan Korkmaz gibi isimlerle yayınlar yapmıştı.