İşte ünlülerin 30 Ağustos Zafer Bayramı paylaşımları...

CEM YILMAZ

Dostlarım 30 Ağustos Zafer Bayramı'nızı kutlarım. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsızlık yolunda emek veren, ter döken, hayatını kaybeden, bu dünyadan göçüp gitmiş tüm büyüklerimizi saygıyla, hürmetle analım. Fikri hür, vicdanı hür insanlar; bayramınız kutlu olsun.

TÜRKAN ŞORAY

Büyük taarruzun kahramanı, başkomutan Gazi Mustafa Kemal Paşa'ya ve şehitlerimize sonsuza kadar minnet duyacağım. 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun.

CAN YILMAZ

Şu güzelliğe bak... 

TARKAN

HÜLYA KOÇYİĞİT

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere; Ata'mın tüm silah arkadaşlarını, vatanı için canını feda eden tüm aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun.

ARAS BULUT İYNEMLİ

30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun.


AJDA PEKKAN

30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnet ile anıyoruz.


RIZA KOCAOĞLU

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.


MUSTAFA CECELİ

Bir milletin şahlandığı ve egemenlik mücadelesini zaferle taçlandırdığı 30 Ağustos'un 98. yıl dönümü kutlu olsun. Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman ordumuzu minnetle anıyoruz.

KENAN DOĞULU

Büyük Taarruz Zaferi'nin 98. yıl dönümünde başta ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile fikir ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun!


MURAT BOZ

Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere özgürlüğümüz ve bağımsızlığımız için mücadele eden mehmetçiklerimizi, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, sevgi ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.

IŞIN KARACA

Büyük Taarruz'un 98. yılında başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi minnetle anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun!

MEHMET OKUR

30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun.

HALUK BİLGİNER

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.. Kıymetini bilelim. Nice yıllara..

Editör: Haber Merkezi