Amasya-Çorum yolu üzerinde dün yaşanan kazada oyuncuları taşıyan minibüs ile tır çarpıştı. 3 kişi yaşamını yitirirken, yaralananlar arasında bulunan Ceyhun Fersoy kazadan sonra kendine geldiğinde arkadaşı Tolga Güleryüz'ün son sözlerini söyledi.

Baş Belası isimli tiyatroyu sergilemek için turneye çıkan oyuncular Amasya-Çorum yolu üzerinde feci bir kaza yaptı. Can pazarının yaşandığı kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde yaşamını yitirdi. Oyunculardan Melis İşiten, Ceyhun Fersoy ve Sergen Deveci yaralandı. Durumu ağır olan Sergen Deveci uçakla İstanbul'daki bir hastaneye getirildi. Kaza sonrası kendine gelen Ceyhun Fersoy ise arkadaşlarının ölüm haberiyle yıkıldı. Tolga Güleryüz'ün ölmeden 10 dakika önceki sözlerini yazan Fersoy, tüyler ürpertti. 

Kazada yaralanan ünlü oyuncu Ceyhun Fersoy da sosyal medya hesabından üzüntüsünü dile getirerek, "Canım çok acıyor; ama öyle böyle değil… 2-3 aya toparlarım, ama sen olmayacaksın… çok hayallerimiz, umutlarımız geleceğimiz vardı… Canım arkadaşım, dostum…. Seni anlatmak için seninle yaşamak lazım… Seni asla ama asla unutmayacağım… Bunları yazarken hala inanamıyorum… Çok seviyorum seni… Ama çok…." dedi. 

Ceyhun Fersoy hikaye kısmında ise arkadaşının son sözlerini söyledi. Fersoy arkadaşının kazadan 10 dakika önce elini tutmak istediğini kendisinin ise bu isteğe anlam veremediğini belirtti. Ünlü oyuncunun "Hissettin mi?" diye sorması ise tüyler ürpertti. 

Editör: Haber Merkezi