05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi MAGAZİN Cüneyt Arkın gözyaşlarını tutamadı: Bağıra bağıra ağlamak geliyor içimden!

Cüneyt Arkın gözyaşlarını tutamadı: Bağıra bağıra ağlamak geliyor içimden!

Fatma Girik'in hayatını kaybetmesi sevenlerini ve sanat arkadaşlarını yasa boğdu. Cüneyt Arkın gözyaşlarını tutamadı

Türk sinemasının en büyük ustalarından Fatma Girik, hayatını kaybetti. Fatma Girik'in vefatı sevenlerini ve sanat arkadaşlarını yasa boğdu.

Fatma Girik'le pek çok filmde rol alan Cüneyt Arkın, CNN Türk'e yapılan bağlantıda gözyaşlarını tutamadı. Arkın, "İnanamıyorum. Bağıra bağıra ağlamak geliyor içimden. Ne kadar iyiydi o. Yüreğim yanıyor, büyük bir parçam gitti. Gözümün önünde mavi, yiğit bakışları. Öyle zarif bir kadındı ki" dedi.

Hülya Koçyiğit ise "Çok büyük büyük acı içindeyim. İnanamıyorum hala. Fatma gerçekten canım ciğerim arkadaşım değil tüm Türkiye'nin sevdiği çok çok büyük bir sanatçıydı. Büyük bir kayıp. Ancak son bir kaç senedir gerçekten rahatsızdı. Bana şöyle dedi: Memduh gitti, her şey bitti. Artık bende gitmek istiyorum dedi. Bunu derken gözleri dolu doluydu. hayatta en sevdiği insanı kaybetti, Fatma da solmuştu. Sağlık sorunları ile uğraşıyordu. Yürüme zorluğu çekiyordu. Gözleri ışıl ışıl yaşama tutunmaya çalışıyordu. Hasta olsa da beklenilen bir şey değildi ölümü. Sabah böyle bir Haber almak. Hala kendime gelemedim. Konuşmakta zorlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Perihan Savaş da, "Herkesin ablasıydı. Gerek Yeşilçam'da gerekse belediye başkanlığı ve TV programı yaptığı dönemde herkesi kucakladı, herkesin yardımına elinden geldiğince koştu. Onu herkes sanıyorum ki abla olarak büyük bir sevgiyle bağrına bastığı insanlar hatırlayacak. Ben en son sağlık durumu ile ilgili bilgi alıyordum, çok fazla telefonda konuşamıyordum. En son Hülya Koçyiğit ile birlikte bir öğle yemeği yemiştik. Çok keyifli bir yemekti. Haberleri sevgili menajeri Bircan'dan alıyordum. Kendisi ile bir kez konuşabildim Memduh abinin vefatından sonra. Sonra hastalığında konuştum. 'İyiyim, iyi olacağım' dedi. Bodrum'da çok keyifliyim dedi. Memduh abinin ölümünden sonra Fatma'da bedensel ve ruhsal olarak sorular söz konusu oldu. Bu da çok doğaldı, çünkü onların aşkı çok büyüktü. Onda ego diye bir şey yoktu" yorumunu yaptı.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *