Devasa yemek videolarıyla ünlenen, 14 milyon takipçisiyle neredeyse tüm dünyada şöhrete kavuşan CZN Burak lakaplı Burak Özdemir'in sevgilisini gören şaşıp kalıyor.

CZN Burak'ın sevgilisi Loreal'in eski reklam yüzü aynı zamanda da Tiktok fenomeni Aslı Güler. İkili henüz yan yana paylaşım yapmasa da bunu cümle alem biliyor. Çünkü her anlarını sosyal medyada yayınlıyorlar. Tiktok fenomeni Aslı Güler, Instagram hikaye kısmında çokça CZN Burak paylaşımı yapıyor. 

CZN Burak'ın annesi rüşvet operasyonunda tutuklandı! HABERİNİ OKUYUN

SEVGİLİSİNİN EN YAKIN ARKADAŞINA AŞIK OLDU

Devasa yemek videolarıyla Türkiye'nin sevdiği isimler arasına giren CZN Burak, öncede Tiktok'un en popüler kullanıcılarından biri olan Merve Yalçın'laydı. Neden ayrıldıkları belli değil ama ilginç bir şekilde kısa bir süre sonra CZN Burak eski sevgilisi Merve'nin en yakın arkadaşı Aslı'yla aşk yaşamaya başladı.

ESKİCİ LAKABI TAKTILAR

Merve Yalçın ile çok yakın iki arkadaş olan Aslı Güler'in CZN Burak'ın sevgilisi olması Merve Yalçın fanları tarafından tepkiyle karşılandı. Öyle ki Merve Yalçın fanları Aslı Güler'in sosyal medya hesaplarına hakaret dolu mesajlar yağdırdı. 

Aslı Güler, CZN Burak ile sevgili olduğundan beri Merve'nin fanları tarafından "eskici" lakabıyla anılmaya başlandı. Gelen tepkilere daha fazla dayanamayan güzel fenomen, canlı yayında bir açıklama yaparak Merve Yalçın'a yanlış yaptığını kabul etti.

Yalçın'ın TikTok'ta 1.1 milyon, Instagram'da da yaklaşık 350 bin takipçisi var.

Editör: Haber Merkezi