Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Dorukhan Toköz, geçtiğimiz günlerde sevgilisini tehdit etmesiyle gündeme gelmişti. Genç oyuncunun şimdi de sosyal medyadan “Sude” isimli bir kullanıcıya attığı mesajlar ifşa edildi.

“YAPMADIM, YAPTIĞIM ŞEYİ KİMSEDEN GİZLEMEM”

Sosyal medyada çalkantılarıyla gündeme gelen Toköz’ün mesajları ifşa edildi. “Sude” isimli bir kullanıcıyla olan yazışması ortaya çıktı. Söylenenlerin ve yayınlanan fotoğrafların yalan olduğunu söyleyen Toköz, “fotoşopla benim ismimi kullanarak asla muhatap olmayacağım insanlarla konuşmuşum gibi gösterilen bu mesajlara kesinlikle itibar etmeyiniz. Bunu yapan kişiyle de ilgili bütün yasal işlemi başlattım. İsmimi karalamak için oynanan bu oyunlar tamamen gerçek dışıdır! Uzun zamandır burada olup bu olayların 1 haftada art arda çıkmasından anlamış olmanız dileğiyle; ALLAH BÜYÜK, yanınıza kalmaz! Yapmadım, yaptığım şeyi de kimseden gizlemem iyi akşamlar” ifadelerine yer verdi.

ASLI BEKİROĞLU İLE BENZETİLDİ

Yaşadığı olay kimileri tarafından alay konusu haline getirilirken, Aslı Bekiroğlu’nun yaşadığı mağduriyete benzeten birçok kişi Dorukhan’a sahip çıktı. Yaşadıkları doğru olsa bile bir istismar olduğunu, kişilerin özel alanlarına tecavüz olduğu üzerine tartışmalar döndü. Yasal sürecin sonunda olayların netlik kazanması bekleniyor.

Dorukhan Toköz’ün “Sude”

Dorukhan Toköz’ün “Sude”

Editör: Haber Merkezi