Birçok ünlü ismin yakından takip ettiği gelecek vadeden Başarılı sanatçı Duygu Ünalan “Sabrım Kalmadı”İle Geliyor.

Yaptığı çalışmalar ve Sesi ile büyüleyen başarılı sanatçı Duygu Ünalan “Sabrım Kalmadı” isimli single çalışması ile 21 ekimde sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor.
Türkiye’de aldığı sahnelerle dinleyicilerini büyüleyen Duygu Ünalan sevenleri ile üzerinde uzun süredir çalıştığı yepyeni projesini buluşturuyor.

İnstagram’da oldukça geniş kitleye sahip olan Duygu Ünalan çok konuşulacak bir esere imza attı.
21 Ekim tarihinde tüm dijital platformlar yayına girecek olan “sabrım kalmadı” şimdiden büyük bir kitle elde etmeye hazır.
İnstagram ve sosyal medya mecralarında sabırsızlıkla beklenen parça YouTube Türkiye’nin en büyük müzik kanallarından biri olan net d müzik de yer alacak.

DUYGU ÜNALAN KİMDİR ?

03.08.1991, Ankara dogumludur. Ankaralı bir ailenin tek kız çocuğudur. Çocukluktan beri müziğe ve sanata var olan yeteneği, insanlar tarafindan farketiliyordu, öğretmenleri ailesine ilkokul yıllarından beri Duygu Ünalan’ı konservatuar’a yönlendirmeleri gerektigini söylüyorlardı. Fakat ailesi müzigin bir tutkudan ziyade hobi olarak kalacağını düşünüp, şarkıcı olarak hayatına yön vereceğini kabullenmek istemediler. Bu nedenlede ailesinin istedigi gazi üniversitesi çalışma ekonomisi bölümünü okumuştur ama müzige olan tutkusundan vazgeçmemiştir. gerekli müzik eğitimlerini almıştır. Eğitim ve ögretim hayatı boyunca okullarda sanatsal faaliyetlerde yer almıştır ve aynı zamanda üniversite yıllarında hem okuyup hemde sahnelerde yer alarak eğitimini tamamlamıştır. Bir çok yarışma, tv programları gibi vb. Aktiviteler de yer alıp ismini genis kitlelere duyurmaya çalışmıştır. Mesleği ile alakalı her zaman kendini geliştirmeye özen göstermiş ve göstermeye devam etmektedir.

Editör: Haber Merkezi