03 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Kapalı
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi MAGAZİN Eşiyle boşanacağı iddia edilen Seren Serengil: 'Bizim eve büyü yapılmış'

Eşiyle boşanacağı iddia edilen Seren Serengil: 'Bizim eve büyü yapılmış'

Seren Serengil önceki gün, doktor kontrolünden ultrason görüntülerini paylaştı. Kontrole yalnız giden Serengil Yaşar İpek ile ilgili yorumlara ise "Onun içinde iki tane şeytan var" diyerek yanıt verdi.

Yaşar İpek ile boşanacakları iddia edilen ve hamile olan Seren Serengil, doktor kontrolünden ultrason görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Ancak doktor kontrolü sırasında Yaşar İpek'in olmaması, Seren Serengil'in takipçilerini kızdırdı. Serengil ise gelen tepkilere "Onun içinde iki tane şeytan var. Ya o şeytanlardan kurtulacak ya da biz ondan" diyerek yanıt verdi.

Serengil yaptığı bir başka yorumda ise "Bizim eve büyü yapılmış hiç inanmazdım ama 4 gün önce bulduk. Eşimle ayrılalım diye yapılmış. İçindekileri hocaya okuttuk. Bu nasıl bozulur hiç anlamıyorum çünkü" açıklamasıyla sosyal medyanın gündemine geldi.

Tüp bebek tedavisi gören ve geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile hamilelik haberini duyuran Seren Serengil ile Yaşar İpek'in boşanacağı iddia ediliyordu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *