Esra Erol hamile mi? ATV ekranlarında Esra Erol'da isimli programı sunan ünlü sunucu, aldığı kiloların ardından Esra Erol hamile mi sorusunu akıllara getirdi. İdris Ali ve Ömer Erol isimli iki erkek çocuğuna sahip olan Esra Erol'un üçüncü çocuğa hamile olduğu iddiaları ise her geçen gün gücünü artıyor

Esra Erol hamile mi?

Bundan tam 10 yıl önce Ali Özbir ile dünya evine giren Esra Erol bir yandan program sunmaya devam ederken bir yandan da anneliğini ihmal etmedi. Erol'un aile yaşantısı takdir toplarken bir kız çocuğunun olmasını da çok istediği ileri sürülmüştü. Geçtiğimiz gün yaptığı canlı yayında aldığı kilolarla dikkat çeken Esra Erol hamile mi sorusunu akıllara getirdi. Öte yandan program esnasında Era Erol'un elini sürekli göbeğine doğru götürmesi de gözlerden kaçmadı. Söz konusu gelişmeyle ilgili Esra Erol Ali Özbir çiftinden henüz bir açıklama gelmedi. 

Diğer yandan geçtiğimiz yıllarda evlenen Alişan Buse Varol çiftinin ise bir bebek daha beklediği ortaya çıkmıştı. Haftanın son gününde Esra Erol konuyla ilgili açıklamada bulunabilir.  

SEO: Göktuğ EFİL

Editör: Haber Merkezi