05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi MAGAZİN Ferdi Tayfur'un vasiyeti açıklandı! Dikkat çeken isim...

Ferdi Tayfur'un vasiyeti açıklandı! Dikkat çeken isim...

Ferdi Tayfur'un vasiyeti açıklandı! Mal varlığının bir kısmını TSK, Darüşşafaka ve LÖSEV’e bağışladığı duyuruldu.

Ferdi Tayfur'un Vasiyeti Açıklandı! Mal Varlığının Bir Kısmını Bağışladı

Arabesk müziğin usta ismi Ferdi Tayfur, 2 Ocak'ta karaciğer ve böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmişti. Sanat camiasını ve hayranlarını yasa boğan Tayfur için Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen anma törenine büyük bir katılım olmuştu.

TSK, Darüşşafaka ve LÖSEV’e Bağış

Ferdi Tayfur’un yeğeni ve basın danışmanı Şirin Gözalıcı, sosyal medya hesabından usta sanatçının vasiyetini açıkladı. Açıklamada, Tayfur’un mal varlığının bir kısmını Türk Silahlı Kuvvetleri’ne, Darüşşafaka Vakfı’na ve LÖSEV’e bağışladığı belirtildi. Gözalıcı, “Babamız halkımızın sevgisiyle kazandığı varlığının bir kısmını bağışlayarak halkına bağlılığını gösterdi. Onunla gurur duyuyoruz. Mekanı cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

Vasiyette Dikkat Çeken Detay

Vasiyet duyurusunda, Ferdi Tayfur’un nikahlı eşi Zeliha Tayfur, kızları Tuğba Dınız ve Funda Doğrul, son çocuğu Ferdi Taha Tayfur ve Nilüfer Gözalıcı’nın isimleri yer aldı. Ancak, kızı Tuğçe Tayfur ve Tayfur’a böbreğini bağışlayan oğlu Timur Tayfur’un isimlerinin vasiyette geçmemesi dikkat çekti. Bu detay, kamuoyunda merak uyandırırken, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *