05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi MAGAZİN Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Haldun Boysan'ın ölümünde kahreden gerçek!

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Haldun Boysan'ın ölümünde kahreden gerçek!

Dizi çekimi için bulunduğu Nevşehir'de kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden sanatçı Haldun Boysan'ın, koronavirüs korkusundan dolayı hastaneye gidemediği için kalp pilinin değiştirilemediği iddia edildi

'Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı 'Tombalacı' karakteriyle tanınan sanatçı Haldun Boysan, dizi çekimleri için bulunduğu Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde kalp krizi geçirerek 62 yaşında yaşamını yitirdi.

Ünlü oyuncunun kalbindeki pilin haziran ayında değişmesi gerektiği ancak Boysan'ın koronavirüs korkusundan dolayı tedavisine devam ettiremediği öne sürüldü.

 Önce havuz başında fenalaşan oyuncunun, hastanedeki ilk tedavisinin ardından taburcu edildiği, bu sabah Ankara'daki doktoruna gidip kalp pilini değiştirmeye hazırlandığı belirtildi.

Sağlık sorunlarıyla pek fazla ilgilenmediği ve yıllardır ayağındaki kırıkla yaşadığı bilinen 62 yaşındaki oyuncuya, setten gelen yönetmen Faruk Teber'in "Senden bu dünyada bir tane daha yok. Lütfen kendini bu kadar ihmal etme" dediği belirtildi.

Teber'e "Tamam artık kendime daha çok dikkat edeceğim" diyen usat sanatçı, ilerleyen saatlerde kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Ürgüp'te kaldığı otelde kalp yetmezliği sonucu hayata gözlerini yuman Haldun Boysan, bugün Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *