“Dizi Tekliflerini Değerlendiriyorum”

Güzelliği ile adından sıkça söz ettiren Model Secem Tati, dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yeni sezonda, yeni projelerle daha çok göz önünde olacağını söyleyen Tati, “Birçok diziden teklif aldım. Senaryoları okuyorum şu an. Menajerimle beraber değerlendiriyoruz” ifadelerini kullandı. “Oyunculuk eğitimi almak istiyorum” diyen Tati, “Modelliğin üzerine oyunculuğu da eklemek istiyorum. Dizilerde rol alacaksam, bunun eğitimini de almam lazım” açıklamasında bulundu. Tati, “Önümüzdeki günlerde resmi bir açıklama yapacağız. En doğru kararı, ekip arkadaşlarımla vereceğiz. Sevenlerimden biraz daha müsade istiyorum” dedi.

“Ünlü Markalardan İşbirliği Teklifleri Geliyor”

Modelliği de bırakmayacağını söyleyen Tati, “Özellikle dergi kapak çekimlerinden ve ünlü moda markalarından çok sık teklif alıyorum. Güzel işbirliklerim olacak” ifadelerini kullandı. “Şu an bir açıklama yapamıyorum ama ünlü bir markanın yüzü olmak için çalışmalarımız sürüyor. Netliğe kavuştuğunda bu güzel haberi de sizlerle paylaşacağım” şeklinde konuştu.

Pandemi sürecinden sonra hızla çalışmalarına başladığını söyleyen Tati, “Karantina sürecinde sporuma çok özen gösterdim. Kendime vakit ayırma imkanım da oldu. Kendimin farkına vardım. Bol bol kitap okudum, film izledim. Kişisel gelişimime özen gösterdim. Şimdi sektöre hızlı bir dönüş yaptım ve çok çalışıyorum. Emeklerimin karşılığını alacağıma inanıyorum” dedi.

“Önemli Olan Doğal Güzellik”

Tati, “Ben her zaman doğal güzellikten yanayım. Tabi ki insanlar beğenmediği bölgelerine ufak estetik operasyonlar yaptırabilir. Herkesin kendi tercihidir. Ancak, kendini tamamen estetikle baştan yaratmak bana doğru gelmiyor. Bir süre sonra işin ucu kaçıyor. Sanırım bir bağımlılık durumu oluyor. Örnek veriyorum, burnumu yaptırdım, dudağımı da yaptırayım, gözümü de yaptırayım gibi liste uzadıkça uzuyor. Sonra bir bakıyorsunuz ki doğal hiçbir yeriniz kalmamış. Bu bana doğru gelmiyor” ifadelerini kullandı. “Bugüne kadar hiç büyük operasyon geçirmedim” diyen Tati, “Gerekli gördüğümde tabi ki doktorlardan yardım alırım. Önemli olan doğallığı kaybetmemek” dedi.

Editör: Haber Merkezi