Sahne şovlarıyla ve iddialı kıyafetleriyle her konseri olay yaratan Hadise, kendisine gelen kıyafet eleştirilerine Twitter hesabından sert cevaplar verdi.

KIYAFETLERİNE GELEN ELEŞTİRİLERE DAYANAMADI

O Ses Türkiye’de senelerdir jüri koltuğundan kalkmayan tek isim olan Hadise, kariyerine emin adımlarla devam ediyor. Türkiye’yi Eurovision’da temsil etmiş sanatçılardan biri olan Hadise, son dönemlerde Twitter hesabını aktif kullanmasıyla dikkat çekiyor. Sosyal medyada etkin gözüken şarkıcı haliyle birçok kişi tarafından beğeni alırken aynı oranda da eleştirilere maruz kalıyor.  Bazı eleştiriler yapıcı olabilirken bazılarının direkt şarkıcının hayat tarzını hedef alması, beğenilen sanatçının Twitter hesabı üzerinden öfkeli paylaşımlarına neden oldu.

EDEPSİZLİK SİZİN İÇİNİZDE

Giydiği sahne kıyafetleri sebebiyle “edepsiz” diye yaftalanan şarkıcı Twitter hesabından “Edepsizlik sizin kafanızda. Edebi kıyafetle ölçene cahil denir” ifadelerine yer verdi. Mevlana’nın bir sözünü de ekleyen şarkıcı “Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene. Çünkü cahil ne gelirse söyler diline” cümlesini de ekledi.

Editör: Haber Merkezi