Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programının bu haftaki konuğu başarılı oyuncu İlyas Salman oldu. Acılar içinde geçen bir çocukluk yaşadığını söyleyen Salman, adının altında yatan acı hikayeyi de anlattı. Allah'a inanmadığını söyleyen Salman, dikkat çeken bir ahiret yorumunda bulundu.

Salman, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "2,5 yaşındaki kardeşim gözlerimin önünde yandı. Onun adı İlyas'tı benim adım Sadık'tı. O ölünce onun ismini bana verdiler. 15 yaşıma kadar 7 kardeşimi kaybettim. Yaşadıklarım benim için bir travma oldu. Hala yangın rüyaları görüyorum. Beni yaşadıklarım Tanrı tanımaz hale getirdi. Annem ve babam çok inançlıydı. Ben kimsenin inancını sorgulamadım. Kimse de beni sorgulamasın istiyorum. Allah kesinlikle yok diyemem, var da diyemem. 

Ya varsa ve keşke Allah olsa. Cennet ve cehennem olsa diye düşünüyorum hep. Ölüm korkum var. Tanrı varsa eğer beni cehenneme göndereceğini zannetmiyorum. Çünkü ben cennetlik bir kulum. Kimseyi aldatmadım, kimseye bile bile yalan söylemedim, kimseye acı çektirmedim. Kars'ta kedi ölse İstanbul'da yas tutan biriyim. Keşke olsa da inansam. 

Tanrıyla barışmak için de nedenlerim var ama küsmek için olan nedenlerim daha ağır basıyor açıkçası. 

Hiçkimse Tanrı'nın yerine iş yapmasın. Kimsenin ne olduğunu kimse bilemez. Dört dinin dördünü de okudum. Kuran'da insanların bozulmadan yaşaması gerektiğinin anlatıldığını anladım. Paraya ne kadar yakınsan Allah'a da o kadar yakınsın. Benim köyümde insanlar doktora ulaşamıyordu. Allah'ın İzlanda'da köşkleri mi var? Oradaki insanlar neden daha rahat yaşıyor? 

Küçük yaşlarda Markist ideoloji ile tanıştım , devrimci mücadele içinde büyüdüm." dedi.

Editör: Haber Merkezi