03 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Kapalı
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi MAGAZİN Eski Türkiye Güzeli ölümden döndü!

Eski Türkiye Güzeli ölümden döndü!

Senem Kuyucuoğlu evinde çıkan yangında ölümden döndü. Elektrikli soba faciası mucizeyle atlatıldı. Ünlü manken yaşadıklarını sosyal medyada paylaştı.

Bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden, güzelliği ve başarılarıyla Türk halkının gönlünde taht kuran Senem Kuyucuoğlu, geçirdiği ev kazasıyla yeniden gündeme geldi. 2009 yılında Miss Turkey yarışmasında ikinci olarak Türkiye’yi Kâinat Güzellik Yarışması'nda temsil eden Kuyucuoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla sevenlerini hem şaşırttı hem de derinden üzdü.

Yangın faciası ucuz atlatıldı

Senem Kuyucuoğlu’nun açıklamasına göre, olay gece saatlerinde meydana geldi. Uyku halindeyken odasında bulunan elektrikli sobanın alev almasıyla yangın çıktı. Yangını fark eden Kuyucuoğlu, mucizevi bir şekilde uyanarak duruma müdahale etti. Yangının büyümeden kontrol altına alınması, daha büyük bir facianın önüne geçti.

"Bu yıl bir yanmadığım kalmıştı"

Yaşadığı korku dolu anları takipçileriyle paylaşan güzel manken, şu ifadeleri kullandı:
“Bu yıl, bir yanmadığım kalmıştı; o da oldu, çok şükür. Ben uyurken elektrik sobası tutuşmuş... O saatte uyanmam mucize.”
Bu sözleriyle yaşadığı travmayı ve şükran duygusunu ortaya koyan Kuyucuoğlu, hayatın ne kadar kırılgan olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Elektrikli ısıtıcılar yeniden gündemde

Kuyucuoğlu’nun yaşadığı olay, evlerde kullanılan elektrikli ısıtıcıların tehlikelerini bir kez daha gözler önüne serdi. Özellikle kış aylarında birçok hanede tercih edilen bu cihazlar, kullanım hataları veya teknik arızalar sebebiyle yangın riski oluşturabiliyor. Uzmanlar, bu tür cihazların gece uyurken çalışır vaziyette bırakılmaması gerektiğini önemle vurguluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *