ATV ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu yarışma programı 'Kim Milyoner Olmak İster'de duygu dolu anlar yaşandı.  Bu haftaki programda yarışmaya katılan Serdar Mete'nin başından geçen talihsiz olay herkesi derinden etkiledi. 

1980 doğumlu olan Serdar Mete yarışmaya Kocaeli'nden katıldı. Aslen Adanalı olan yarışmacı Kocaeli Üniversitesi Satış Yönetimi Bölümü mezunu.

34 yaşındayken geçirdiği bir kaza sonucu hafızasını kaybeden ve şu anda sadece kazadan sonraki 6 yılını hatırlayan yarışmacının hayat hikayesi herkesi derinden etkiledi. 

Evli ve 2 çocuk babası olan yarışmacı "Kazadan sonra kimseyi hatırlamadım. Çocuğumu getirdiler oğlum beni görür görmez üzerime atladı ama 'bu çocuğu götürün tanımıyorum' dedim" şeklinde konuştu. 

Sözlerinin devamında yarışmacı " Alışmak zorundasın ama pes etmedim. Oğlumla şimdi eskisi gibiyiz" diye konuştu.

Serdar Mete'nin eşi, büyük çabalar sonucu onu tekrar hayata döndürdüğünü anlattı. Serdar Mete'nin kaza sonrası kimseyi hatırlamadığını, annesinin, çocuğunun, herkesin ona yabancı geldiğini beliren eşi, bu dönemde çok çaba gösterdiğini anlattı. 

Serdar Mete'nin eşi her gün eşinin ders çalışması ve hatırlaması için yardım ettiğini, her anında destek olduğunu söyledi. Yarışmacının eşi "o uyuduğunu zannederken ben uyumuyordum" sözü Kenan İmirzalıoğlu'nu ağlattı. 

İmirzalıoğlu açıklamasında "Çok güzel anlattınız. Fakat o uyuduğunu zannederken ben uyumuyordum sözü... Eşinizin vefası emekleri gerçekten çok belli. Aile olmak ne kadar önemli. Burada görüyoruz ki siz o aileyi ayakta tutmuşsunuz." dedi. 

Yarışmacının eşinin anlattıkları karşısında Kenan İmirzalıoğlu gözyaşlarını tutamadı.