Koronavirüs tedavisi devam eden eski milli kaleci Rüştü Reçber’den iyi haber geldi. Acıbadem Hastanesi’nden yapılan açıklamada, Reçber’in durumunun gün geçtikçe daha iyiye gittiği belirtildi. 

Rüştü Reçber'in yoğun bakımda olduğu iddialarına yanıt veren Işıl Reçber, Instagram'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘Yoğun bakım ile ilgili haberler çok şükür ki doğru değil. Biraz daha iyiyiz tedavimiz stabil olarak normal odada devam etmekte. Daha iyi olacağız inşallah. İlginize alakanıza sonsuz teşekkürler…’ dedi.

Rüştü Reçber'in  yoğun bakımda değil, hasta katında izole halde yattığı öğrenilirken süreçle ilgili detaylar da ortaya çıktı. Sağlık durumu iyi olan Rüştü Reçber'in sigara içtiği için bu hastalığı ağır attığı öğrenildi.

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Marca ise bir dönem Barcelona'da da oynayan efsane kaleciyi gündeminden düşürmüyor. İspanyollar, Rüştü Reçber'e corona virüsü bulaştıran kişinin eşi Işıl Reçber olduğunun altını çizdi.

Rüştü Reçber'in hastaneye yatırıldığı ve tedavisinin devam ettiğini belirten Marca, ''Işıl Reçber, Amerika'daki gezisinden dönerken 14 günlük karantina kurallarına uymadı ve dışarı çıktı. Sosyal medyada da bu hareket çok tepki çekti.'' sözlerini kullandı.

14 günlük karantina kuralına uymayan Işıl Reçber, katıldığı bir programda şu ifadeleri kullanmıştı; "Burası benim kendi sağlık kuruluşum ve kliniğim, biz burada bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek için uygulamalar yapıyoruz. Orada bir sürü hastalarımız var. Kendi özel iş yerime çıkıyorum, almam gereken önlemleri de alıyorum"

Editör: Haber Merkezi