2015 yılında Feyza Çıpa ile olan aşkı yüzünden çocuklarının annesi Sinem Bayraktutar'dan boşanan şarkıcı Kutsi, bu kez de Feyza Çıpa ile yollarını ayırdı.

ATV ekranlarında 2012 yılında yayınlanan Huzur Sokağı adlı dizi setinde birlikte rol alan Kutsi ve Feyza Çıpa'nın ilişkileri sette başlamış ve bir dargın bir barışık uzun soluklu devam etmişti. Ancak bu kez ikilide kötü haber geldi.

Kutsi gönülsüz Feyza gergin

Feyza Çıpa, nikah masasına oturmaya yanaşmayan Kutsi’yi 5 kez terk etmiş ama çift 2017’de barışıp nişanlanmıştı. İki hafta önce birlikte görüntülenen aşıklar “Salgını atlatalım evlenmek istiyoruz. İnşallah yaza düğün olur” demişti. Ancak bu konuşma sırasında Kutsi’nin gönülsüz, Feyza Çıpa’nın da gergin halleri dikkatlerden kaçmamıştı.

Bu açıklamalarından ardından oyuncu Feyza Çıpa sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak ünlü şarkıcı Kutsi'den ayrıldığını takipçileriyle paylaştı. 

Ayrıldıklarını duyurdu

Çıpa, ''Evet bitti.. Kutsi ile yollarımızı ayırdık. Bundan sonraki süreçte adımın onunla aynı cümlede geçmesini dahi istemiyorum ve basın mensubu arkadaşlarıma bu konuda gösterecekleri saygı için şimdiden teşekkür ediyorum'' açıklamasında bulundu.

Kutsi evlenmek istemiyor

Çifte yakın bir kaynak ayrılık nedeniyle ilgili şöyle konuştu: “Evlilik yüzünden tartıştılar. Feyza bir yuva kurmak, anne olmak istiyor. Evlilik fobisi olan Kutsi kaçıyor. Ama Feyza bu kez kararlı. Kutsi’nin telefonlarına bile çıkmıyor. Çok kırgın.”

Editör: Haber Merkezi