Türkiye’nin yakından tanıdığı ,tescilli dünya markası  haline gelen, genç girişimci başarılı iş kadınları arasında kariyerini koruyan, tekstilde, hayvancılıkta, mankenlik konusunda üstün kabiliyet ve yetenekler sunan, Türkiye’nin gururu,Adana ve mersin tekstil ve hammaddeleri ihracatçılar birliği’nin medarı iftiharı, yetenekli, azimli, kararlı, yenilikçi, cesur, adaletli, merhametli, hayır sever, güler yüzlü, sevilen, sayılan, hoş sohbet, mütevazi, vatan, millet, bayrak sevdalısı, dünyalar güzeli hanım efendisi, kamu kurum ve kuruluşların, yerel ve ulusal yöneticilerin, sivil toplum kuruluşların takdirini alan, medıterranean  exporter unıons Mersin-Turkey tarafından güven duyulan, yılın en son model ve tasarıları ile giyim tarzına önem veren, tüm giysilerin aşk hikayesi olan yılın en başarılı  Lady Rich By Özlem Yağız
Yılın en başarılı genç girişimci ihracatçı iş kadını seçilen ,ünlü mankenlerin gıpta ile baktıkları ,ünlü sinema yönetmenlerinin ,seneristlerin, film yapımcıların peşinden koştuğu,
Akdeniz ihracatçılar birliği Mersin-Türkiye temsilci üyesi,
Adana’da ünlü ve başarılı Yağız  şirketler gurubu’nun yöneticisi Özlem Yağız, Yılın en genç ve başarılı iş kadını seçildi.

Güney Havadis Gazetesi yetkilileri olarak, böylesine dünya markası olarak başarı ödülüne layık görülen, Türkiye’nin gururu, Adana’nın medarı iftiharı Özlem Yağız’a, gazetemizin 26.kuruluş yılı ulusal basın gecesin’ de onur plaketi, başarı ödülünü takdim etmekten gurur duyacağız.
Yağız ailesini kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.
İşte böylesine azmin zaferini yakalayan, başarıdan başarıya koşan, bir çok ünlü liderlerden, yöneticilerden  başarı ödüllerine sahip olan Özlem Yağız’ın öz geçmişini ve başarılı çalışmalarını, siz değerli okuyucularımızla paylaşmak istedik.
Lady rich by ünvanına sahip olan Özlem Yağız, Almanya Berlin doğumludur.
İstanbul’da ilk okulunu bitirdikten sonrada aslen Adanalı olan ailesini yanına geldi. Orta okul ve liseyi Adana’da tamamladıktan sonrada, Ankara üniversitesi işletme fakültesinden mezun oldu.

İtalya Milano Euromode School IIstıtuto Europeo per la moda dal Stylinğ eğitimini almıştır.
Önce Milano, Atelier Angela Bellomo’da staj ,
 Monoco Monte Carlo’da, ardından, Fransa champs Elysees de bir atölyede çalışmıştır.
2014 yılında tekrardan Adana’ya dönüş yapmış, yaklaşık 40 yıllık üretim yapan,
Türkiye’nin ilk organik yumurta üretimi yapan aile çiftliği işletmesin de Broyler tavuk ve organik yumurta, zeytin üretimi  halen devam etmektedir.

Lady Rich By ünvanına sahip olan Özlem Yağız
2015 yılın da Lady Rich By Özlem Yağız olarak Türk patent enstitüsün den de iç çamaşırı firması olarak da tescillidir.
Lody Rich By Özlem Yağız, Türk patent enstitüsü tarafından tescilli olup, sadece bir butik değil kıyafetlerin tümünün hikayesinin olduğu bir duygu evidir  dedi.
Yağız ”yurtiçi ve yurtdışın dan gelen ürünlerin hikayeleri bayanları mutlu edecek, değiştirecek, yenileyecek şekilde tasarlanmaktadır.”
Kimin de aşkı, hüznü, ama mutlaka farkı fark edeceğiniz, bir şeyler bulabileceğiniz tek adrestir.
Değişim ve yenilik,modanın en büyük anahtarıdır.
Gelin ve değişin. hayatınızı şaşırtınız
Lütfen şaşırtın,evli iseniz eşinizi, öğrenci iseniz ,öğretmen ,çalışan iseniz patronunuzu şaşırtın, mutlaka şaşırtın dedi.
Lady Rich By Özlem Yağız işime aşığım. Lady Rich bebeğim, işimi aşkla yapıyorum.
Yakışmayanı asla giydirmiyoruz ve giydirmeyeceğiz. değişiminiz, yenilenmeniz ve mutluluğunuz hayattaki en tatlı heyecanımızdır dedi.

Medıterranean exporter unıons turkey,Akdeniz ihracatçı birlikleri,türkiyenin genç Girişimci ihracatçi ödüllü Özlem Yağīz; kendine ait Turk patent enstitusu,tescilli markasi olan,Lady Rich By ÖZlem Yagiz,birlesik arap emirliklerinde E-ihracat ve E-ticaret icin genisleyen bir pazarda birçok seçenek bulunduruyor.         
*          Genc ihracatci ÖZlem Yagiz Birlesik arap emirliklerinde,e ihracat ve e-Ticaretin ,son yillarda Gözde görulür bir gelis me kaydettigini ve e-Ticarette en populer Ürün kategorilerini elektronik ve modanin olusturdugunu söylemistir.                                                      
* Noon fulfillment ve namshi fullfillment hizmetleri ile; Musteri memnuniyetini artirdiklarini ; noon fullfilment hizmeti ile sabah verilen siparisler Dubai de Ayni gun ,namshi fullfilment ile örnegin tukiyeden gelen urunlerin depodan aliciya ayni gun teslimatini saglamaktadir.                                                                                   
* Dubai de yerlesik Yasiyan ÖZlem Yagiz; gerek iş toplantıları,gerekse isten geri kalan zamaninin cogunlugunu tam bir Tutkunu oldugu Versace markasina ait Donatello Versace kurucusu oldugu palazzo Versace Dubai de gecirmektedir.

https://youtube.com/shorts/OUIClg6YMZI?feature=share

Editör: Haber Merkezi