Her Pazartesi izleyici ile buluşan Maraşlı dizisi, reytinglerde de başarıyı yakalıyor. Reytinglerde başarılar yakalayan bu yapım, Atv ekranlarında izlenildiği gibi dizi izle platformundan da izlenebilir. İzleyicilere sürükleyici sahneler sunan dizi de birçok başarılı oyuncu oynamaktadır. Bu bağlamda yetenekli oyuncular sayesinde, her geçen gün yapım daha çok rağbet görüyor.

Maraşlı dizisinin 6. bölümü 15 Şubat Pazartesi saat 20:00’da ekrana gelmişti. Atv ekranların da Pazartesi akşamı izleyiciler ile buluşan bu dizi de birçok olay yaşanmıştı. Bu kapsamda milyonlarca seyirciyi de ekran başına toplayan dizi, en son bölümde reyting rekoru kırmıştır. Son olarak dizinin 6. bölümü çok merak içerdiği için seyirciler de dizinin yeni bölümünü oldukça merak etmektedir.

Maraşlı 6. Bölüm İzle

Burak Deniz, Alina Boz, Saygın Soysal gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Maraşlı, her Pazartesi Atv’de yayınlanmaktadır. En son 15 Şubat Pazartesi ekranlara gelen dizi de birçok olay yaşandığını hepimiz biliyoruz. Maraşlı yakın zamanda ün yapmış önemli bir yapım olarak izleyicinin de karşısına çıkmaktadır. Sürükleyici sahneler sunan dizi yeni bölümünü de oldukça merak ettirme hissi sunmuştur. Bundan dolayı da dizinin sevenleri, Pazartesi günlerini iple çekmektedir. Reyting oranlarında güzel bir başarı yakalayan yapım, başarılı bir dizi olduğunu da kanıtlamıştır. Her Pazartesi merak uyandıran Maraşlı yapımı, 6. bölümünde de merak dolu sahneleri, ekranları taşımıştır.

Maraşlı Son Bölümde Neler Oldu?

Dizi severlerin sıklıkla takip ettiği Maraşlı, gündem yaratmaya devam ediyor. En geniş takipçisiyle karşımıza çıkan bu yapım, son bölümünde ki merak dolu sahneleriyle de dikkat çekmiştir. Özellikle son bölümde birçok aksiyon sahneleri ile gözleri üzerine çeken yapım, başarılı olduğunu kanıtlamıştır. En önemlisi de 6. bölüm de Savaş karakteri, Maraşlıya oyun oynamıştı. Mahur ise ölüme fazlası ile yaklaşırken Maraşlı da Mahuru kurtarmak için birçok yolu düşünmüştür. Dizinin son bölümünü izleyenler, olanları da çoktan öğrenmiştir. Siz de Maraşlı son bölüm izle platformumuzu tercih ederek; tam da aradığınız özelliklere sahip bir ortamda dizi film seyredebilirsiniz!

Editör: Haber Merkezi