MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümü yine reytinglerde ilk sıralardaydı. Heyecanla beklenen yarışma programında dün geceye damga vuracak anlar yaşandı. Yarışma programının iki iddialı ismi Cemre ve Alican arasında aşk iddiaları ortaya atıldı.

'ALİCAN'IN MORALİ BOZUKTU'

Danilo şefin Güzide'ye, "Dün oyunu kaybettiniz bugün enerjiniz nasıl" demesi üzerine Güzide, "Dün oyunu kaybetmemizin ben bir sebebi olduğunu düşünüyorum. Cemre Alican'ın çok moralini bozdu. Alican o yüzden çok moralsiz olduğu için istediğimiz verimle çalışamadık. Bugün Alican çok iyi kendine gelmiş durumda. Cemre'nin onu süründürmesine izin vermeyeceğiz. O yüzden bugünkü oyun bizde" yanıtını verdi.

'KİMSE BENİ SÜRÜNDÜREMEZ'

Ardından Mehmet şef konuyu açıklamalarını isteyerek "Ne diye süründürmüş?" tepkisini verince Alican, "Kimse beni süründüremez. Psikolojik baskı uyguladı bana" dedi. Ancak bu şeflere pek inandırıcı gelmedi. 

Alican ile Cemre arasındaki tuhaf duruma ilişkin sosyal medyada 'aralarında aşk mı var?' söylentisi çıktı. Hem Cemre'nin hem de Alican'ın davranışları bu söylentileri körükledi. Alican'ın 'reddedilmiş kırgın erkek' gibi davranırken, Cemre ise suskun ve ketumdu.