05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi MAGAZİN Merin Arolat'ın ölümünde korkunç iddia: Kalbi dayanamadı!

Merin Arolat'ın ölümünde korkunç iddia: Kalbi dayanamadı!

52 yaşındaki ünlü şarkıcı Metin Arolat, sahne aldığı sırada fenalaşarak hayatını kaybetti. Arkadaşı Demet Sağıroğlu, yaşananları anlattı.

52 yaşındaki ünlü şarkıcı Metin Arolat, İstanbul Kozyatağı'ndaki bir otelde sahne aldığı sırada fenalaşarak yere yığıldı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Arolat'ın bu ani kaybı, sanat camiasında büyük üzüntü yarattı. Acı haberi alır almaz hastaneye gelen sanatçı dostu Demet Sağıroğlu, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı.

Sağıroğlu: “Rejim Yapıyordu, Kalbi Dayanmadı”

Metin Arolat’ın yakın arkadaşı olan Demet Sağıroğlu, hastanede basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Çok sevdiğim özel bir kardeşimdi. Yine rejim yapıyormuş, bizde vardır bu ölüm diyetleri. Herhalde kalbi kaldırmadı. Çok neşeliydi, gülerek gitti. Menajeri öyle söyledi. Benim yeni çıkan şarkımı bile paylaşmış, kaç aydır konuşmuyorduk” dedi.

Sahnedeki Son Anları

Sağıroğlu, Arolat'ın sahne aldığı gece yaşananları şöyle anlattı: “Sahneye çıktıktan 20 dakika sonra arka tarafa gitmiş ve gömleğini çıkarmış. Kolunun uyuştuğunu söylemiş, sonra ‘İyiyim ben’ diyerek sahneye geri dönmüş. Ancak tekrar fenalaşarak yere yığılmış. Orada bulunan bir hemşire hemen müdahale etmiş ve ambulans çağrılmış. Ambulans gelene kadar kalbi durmuş, yolda bir kez daha durmuş. Hastaneye çok yakındı ama maalesef kurtarılamadı. Güzel bir yere gittiğini düşünüyorum, her zamanki güleç yüzüyle güle güle gitmiş. Mekanı cennet olsun.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *