O Ses Türkiye şampiyonu bugün belli oldu. O Ses Türkiye 2020 şampiyonu Seda Sayan'ın takımından Alkan Dalgakıran oldu. Dalgakıran O Ses Türkiye sahnesine çıktığı ilk günden beri favori olarak gösteriliyordu.

O Ses Türkiye Türkiye şampiyonu Alkan Dalgakıran oldu

O Ses Türkiye şampiyonu Seda Sayan'ın takımından Alkan Dalgakıran oldu. Tarzı ve sesiyle izleyenleri büyüleyen Alkan Dalgakıran O Ses Türkiye 2020 şampiyonu olmayı başardı. İlk turda Seda Sayan'ı seçerek büyük bir süprize imza atan Altan Dalgakıran şampiyon olarak adını O Ses Türkiye Şampiyonlarının arasına yazdırdı. O Ses Türkiye serüveninde birçok şarkı söyleyen Alkan Dalgakıran, özellikle 'Bebek' ve 'Yalnızım Ben' performanslarıyla hatırlanacak. Ünlü sanatçı Con Gox tarzıyla söylediği 'Yalnızım Ben' performansı şimdiden milyonlarca kişi tarafından izlendi.

o ses türkiye alkan dalgakıran

Favori isimler elendi

O ses Türkiye 2020 sezonunda oldukça güçlü seslere ev sahipliği yaptı. Jüri başına 80'den fazla yarışmacı düşerken bu seneye birçok yarışmacı damga vurdu. Özellikle yarışmanın favorilerinden gösterilen Biran Ceren Dörter'in elenmesi büyük hayal kırıklığı yarattı. O Ses Türkiye sahnesinde her performansıyla olay yaratan Dörter, çeyrek final aşamasından sonra yarışmada kalan tek kadın yarışmacıydı. Bir diğer hayal kırıklığı ise Eyüp Sultan'da yaşandı. Sesiyle büyüleyen Eyüp Sultan, O Ses Türkiye'ye final kısmında veda etti. Bilhassa yarışmaya katıldığı şarkısıyla ve stand-up gösterisiyle hatırlanacak Eyüp Sultan, sosyal medyada da gündem oldu. Öte yandan yarışmanın favorileri arasında gösterilen Biran Ceren Dörter ve Eyüp Sultan da Hadise'nin takımında yer alıyordu

Son ikiye Alkan ve Uygar kaldı

O Ses Türkiye final gecesiyle bomba gibi bir bölüme imza attı. Dominik'ten final programı için gelen Acun Ilıcalı'nın sunumuyla canlı yayınlanan O Ses Türkiye'de, başından sonuna kadar muhteşem bir program oldu. Her yıl klasik haline gelen jürilerin vtr'leri de paylaşılırken son kısımda ise geçtiğimiz günlerde Türk Vatandaşlığına geçerek A milli basketbol takımı forması giyecek Shane Larkin'de O Ses Türkiye Programı'na konuk oldu. 

o ses türkiye şampiyonu

Şampiyonluk için yarışacak 2 adayı belirleme aşamasında ise, Seda Sayan'dan Alkan, Beyaz'dan Soner ve Uygar kalmıştı. Yapılan oylamadan sonra ise bu üç isim ikiye indi ve final için Seda Sayan'ın takımından Alkan Dalgakıran ile Beyazıt Öztürk'ün takımından Uygar finale kaldı. O Ses Türkiye şampiyonu için yapılan son oylamada ise uzak ara favori gözüken isim Alkan Dalgakıran Seda Sayan'la birlikte şampiyonluğa uzandı.

Editör: Haber Merkezi