12 yıldır menajerlik yapan Osman Şahan, Türkiye’de en iyi oyunculardan biri olan Olcay Şahan’ın menajerliğini yapıyor. Yeni sezonda da birçok futbolcunun kariyerinde etkili olacak olan Osman Şahan, yeni transferlerle ilgili açıklamalar yaptı!

2022 Yılında Hangi Takımlar Transfer Alacak

2022 yılında transfer alan takımların henüz açıklanmadığını söyleyen Osman Şahan, özellikle yeni lig döneminde yabancı takımlardan transferlerin olacağına dair düşüncelerinin olduğunu belirti. Türkiye’de gelişmekte olan futbolcuların da Avrupa'da yeni takımlarla isim yapacağını da belirten Osman Şahan, Trabzonspor, Beşiktaş ve Malatyaspor’da oynamış olan Olcay Şahan için de yeni kariyer planları olacağını belirti. 

Malatyaspor’dan transfer var mı? Olcay Şahan’ın menajeri olarak Osman Şahan, 2022 yılında yeni transferler hakkında performans ve takım liderliği üzerine incelemeler yaparak, yeni transferlerin nasıl olacağı ile ilgili bilgiler topladığını söyledi. Olcay Şahan için de kariyer planlaması yapan Osman Şahan, Türkiye ve Avrupa takımları hakkında bilgi topladığını da belirtti. 

2022 Yılında Olcay Şahan Transfer Olacak Mı?

Bu konu hakkında detayları paylaşmayan Osman Şahan, Menajeri olarak sadece yeni sezonda birçok takımda değişiklikler olacağını ve yeni sezon kadrolarında yeni isimler olacağını belirtti. Belki de hiç duymadığınız isimlerin olacağı yeni takım transferlerinde, yedek oyuncu isimlerinde de inanılmaz değişimler olabileceğini vurguladı. 

Futbol alanıyla sadece mesleki olarak değil, hobi olarak da ilgilenmekte olan Osman Şahan, takım mücadelesi, ruhu ve oyuncun performansına yönelik çalışmaların araştırılarak, yeni sezon açıklamalarının yapılması gerektiğini ve bunun daha sağlıklı olacağını açıkladı. 

Türkiye’de Olcay Şahan Ne Kadara Transfer Oluyor?

Türkiye’nin en önemli isimlerinden biri olan Olcay Şahan, 2022 yılında transferler arasında mı henüz bilinmiyor. Ancak oyuncunun transfer için 750 bin ile 1 milyon Euro üzerinden transfer olduğu biliniyor 
Türkiye’de en iyi oyuncular ve aldıkları maaşlar, transfer ücretleriyle ilgili detaylar için yapılan araştırmalarda, Olcay Şahan’ın aldığı miktarın bu kadar olduğu belirtildi. Beşiktaş, Trabzonspor ve en son Malatyasporda oynayan oyuncu, yeni sezonda nasıl bir kariyer planıyla karşımıza çıkacak, hala merak edilen konu başlıkları arasında.