Ekranların gündüz kuşağı programlarından kendi ismini taşıyan ‘Fulya ile Umudun Olsun’u sunan, başarılı gazeteci kimliği ile "Dişi Savaş Ay" olarak tanınan Fulya Öztürk geçtiğimiz günlerde programa veda etmişti. Hemen ardından Öztürk'ün programında yer alan Esra Ezmeci, FOX TV’de "Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya" programını sunmaya başladı. Bunun üzerine haberlere ve sahalara dönme kararı alan başarılı sunucunun gelecek sezonda nerede olacağı merak konusu olmuştu. Habercilik kariyerine devam etmek isteyen Öztürk'ün yeni adresi belli oldu. Pek çok kanalla görüştüğü ve teklif aldığı bilinen Fulya Öztürk, CNN Türk ile anlaştı. Medyaradar'ın özel haberine göre başarılı gazeteci ilerleyen günlerde Cnn Türk kanalında "Özel Haberler Şefi "olarak yönetici pozisyonuyla göreve başlayacak.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

FOX TV’de ekranlara gelen ‘Fulya ile Umudun Olsun’ programına geçtiğimiz haftalarda veda eden ‘Dişi Savaş Ay’ Fulya Öztürk’ün yeni adresi belli oldu.

FLAŞ BİR KARAR ALMIŞTI

FOX TV’de ekranlara gelen Fulya ile Umudun Olsun programının sunucusu gazeteci Fulya Öztürk, geçtiğimiz haftalarda flaş bir karar almıştı.

Bir yıl boyunca FOX ekranlarında çok sayıda insana yardım elini uzatan Öztürk, 3 cinayet soruşturmasının aydınlatılmasında da önemli rol oynamıştı.

60 kaybı bulup, 60 ailenin acısını dindiren başarılı sunucu Öztürk, gönüllerde taht kurmuştu.

Öztürk yaptığı kampanyalarla öğrencilere, dar gelirlilere adeta "Hızır" gibi yetişti…

Bu hareketleriyle ve programdaki başarısıyla kısa sürede gündüz kuşağında önemli bir yer edinen Fulya Öztürk yeniden habere ve sahalara dönme kararı almıştı.

Fulya Öztürk’ün bu kararı sonrası, FOX TV’de programı kimin sunacağı merak konusu olmuştu.

Bir dönem Fulya ile Umudun Olsun programında da yer alan ünlü psikolog Esra Ezmeci, FOX TV’de Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programını sunmaya başladı.

CNN İLE ANLAŞTI

MedyaRadar’ın özel haberine göre ‘Dişi Savaş Ay’ Fulya Öztürk’ün yeni adresi belli oldu. İstanbul medyasında pek çok kanalla görüştüğü ve teklif aldığı bilinen Fulya Öztürk, CNN Türk ile anlaştı.

Başarılı gazeteci, "Özel Haberler Şefi" olarak yönetici pozisyonuyla göreve başlayacak. Öztürk, CNN TÜRK’te özel içerikler ve özel yayınlar yapacak.

Editör: Haber Merkezi