TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2021'de şampiyon olan Başpehlivan İsmail Balaban, Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet'e konuk oldu.

"AŞIRI DERECEDE SINANDIM"

Şampiyon olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Balaban, "En iyi olmak için öfkeni yenmek zorundasın. Survivor'da da sabrettim. Öfkeme yenilebilirdim de. Aşırı derecede sınandım. Survivor'a gelmemdeki en büyük amaçlarımdan biri de güreş camiasının nasıl kimliğe sahip olduklarını göstermekti. Güreşçi kimliğimi aktarmaya çalıştım. Biraz sinirli bir yapım var. Ama bunu kontrol altına alabiliyorum. Tahrike kapılıp elenebilirdim. Bunun olmaması için sustum. Cevap vermem gereken yerler de sustum" ifadelerini kullandı.

BALABAN'DAN ÇARPICI İTİRAF GELDİ

Özel hayatında asla görüşmeyeceği kişiyi açıklayan Balaban, "Özel hayatımda görüşmem dediğim birisi direkt Dora. Çünkü ona kızgınım. Kullandığı kelimeler, yaptığı hareketler hoş olmayan ve tamamen tahrike yönelikti" diye konuştu.

İKİ İSİM KAVGA ETMİŞTİ

Survivor 2021 yarışmasına Dora ve Balaban'ın kavgası damga vurmuştu. 'Zenne' ve 'soytarı' sözleri sonrası birbirine gerginlik çıkmış ve Balaban ve Dora, birbirine girmişti. Daha sonra da Dora'ya karşı oyunu kazanan İsmail, "Neydi, şans mı?" diyerek sevinç gösterisi yapmıştı. Dora'dan ise "Delikanlı gibi sevin. Sesini değiştire, değiştire gülüyorsun. Biraz erkek gibi sevin" tepkisi üzerine bir anda çılgına dönen Survivor İsmail, "Ne demek delikanlı? Sen ne diyorsun? Sen kimsin de benim delikanlılığımı sorguluyorsun?" cevabını vermişti. Bu sırada takım arkadaşları, Balaban'ı sakinleştirmekte güçlük çekmişti.

Editör: Haber Merkezi