Sahne adı Sefo olarak bilinen ünlü sanatçının “İsabelle” ve “Tutsak” parçalarını kendi tarzıyla cover ‘layıp Sosyal medyanın hemen hemen her platform ‘da adından söz ettirmeyi başaran Fevzi yakın bir tarihte kendi parçasını da çıkardı.

Kar topu etkisiyle kitlesi oldukça büyüyen Fevzi Kaan Türker Milyonlarca beğeni almayı başardı.

bu başarıyı daha 13 yaşında elde eden  Fevzi Kaan Türker Samsunda Ailesi ile birlikte yaşamakta Fevzi Çok yakın bir süreçte Izabelya adında bir şarkı çıkarıp piyasaya sürmüştük ve bir çok insanın ilgisini çekmeyi başarmıştır

Fevzi Kaan’ın Menajeri Bazı Açıklamalarda Bulundu !

Fevzi Kaan menajer:  hizmetleri Müzikonair tarafından verilmektedir. Son günlerde sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden olan Fevzi Kaan’ın tüm organizasyon ve menajerlik hizmetleri Müzikonair tarafından yürütülmektedir. Sosyal medya hesabından çektiği videolarla adından söz ettiren ünlü fenomen ile iletişime geçmek için birçok yöntem bulunmaktadır.

Fevzi Kaan Türker henüz 12 yaşında olmasına rağmen büyük başarılara imza atabildi kullandığı enstrüman ve kendine has şarkı söylemesiyle bir çok insanın ilgisini kazandı.

Organizatörlerin ve reklam  İş yapmak istedikleri bir isim haline gelen Fevzi Sefo’nun Isabelle Şarkısını covarlamasıyla sosyal medyada adeta patlama yaşadı çok büyük kitlelere bu şarkıyla ulaşan Fevzi daha küçük yaşta ünlü olmanın tadına vardı menajer hizmetlerini sosyal medyaya adım attığı tarihten itibaren Müzikonair yönetmektedir ve başka bir menajeri ve ajansı yoktur.

Editör: Haber Merkezi