Ünlü oyuncu Umut Oğuz sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak eleştirdiği şehir hastanelerinden özür diledi. Hem özel sağlık sigortası hem de SGK'sı olduğunu belirten Oğuz özel hastaneler tarafından mağdur edildiğini anlattı.

Umut Oğuz, ''Bugün ilk defa bir ambulans ihtiyacımız oldu. Eşim 2 gündür ateşliydi, bir rahatsızlık geçirdi. 4-5 tane özel hastaneyi arattırdık. Hiçbiri kabul etmedi çünkü ateşi 38'di. Gerekçesini söylememize rağmen, 38 derece ateşle hiç bir özel hastane kabul etmedi ve bizde Allah razı olsun, Başakşehir Şehir Hastanesi'ne gittik. Hemen aldılar.

Gerçekten çoğu özel hastaneden daha iyiydi. Ben de önyargılıydım, şehir hastanelerine ben de salladım ama şuan özür diliyorum. Muhteşem bir hastane, muhteşem bir anlayışla biz bugün şehir hastanesinde tedavi olduk.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Oradaki bütün doktorlar, hemşireler gerçekten çok kaliteli bir davranışla, tavırla bizi karşıladılar. Özel hastanelerin, özel sağlık sigortalarının bugün benim için çöp olduğu bir gün'' dedi.

Editör: Haber Merkezi