Ünlü isim Seren Serengil, hastaneye kaldırıldı.

Sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Serengil, şu ifadeleri kullandı:

- Hastaneye yatırılmam ve damardan beslenme sürecimi gözlem altında sürdürmem söylendi. Çünkü ağızdan aldığım ne bir ilaç ne de bir besin emilim olmadığı için artık vücuduma yaramıyor. 

- Organlarım kötü durumda. Ameliyat olana kadar damardan beslenmeye devam edeceğim. Dün gece nefes alamadım, gece uykumdan uyandım ama bugün daha iyiyim. Dualarınız için teşekkür ederim. Aldığım serum kadar iyi hissettiriyor.

Seren Serengil’in sevgilisi Mustafa Tohma da “Pankreas ve karaciğer iflas boyutunda. Kemik erimesi başladı. 4 cm boyu kısaldı” dedi.

SEREN SERENGİL KİMDİR?

-  6 Nisan 1971 tarihinde İstanbul'da doğdu.

- İlk olarak 1977 yılında Sarhoş filminde çocuk oyuncu olarak babası Öztürk Serengil ile birlikte oynadı. Aynı yıl babası ile birlikte Gar Gazinosu'nda sahne aldı. 

- Profesyonel sahne kariyerine ise, 16 yaşında Maksim Gazinosu'nda başladı ve en genç kadın assolist oldu. 

- Profesyonel oyunculuk kariyerine başladığı 1990 yılında, Mehmet Aslantuğ ile rol aldığı Başka Olur Ağaların Düğünü dizisinin yanı sıra Hakan Ural ile birlikte rol aldığı Alev Gibi Bir Kız filmiyle çıkış yaptı.

- İlk albümü Ayrıldık 1991'de piyasaya çıktı ve ana teklisi "Bana Her Şey Seni Hatırlatıyor" ile tanındı. O zamandan beri üç albüm ve bir tekli çıkardı.

- En popüler albümü olan Bu Gecenin Hatırına, yalnızca bir klip ile 170.000 adet sattı.

- Müzik kariyeri boyunca İbrahim Tatlıses, Emrah, Selami Şahin, Soner Sarıkabadayı ve Serdar Ortaç gibi isimlerle çalıştı.

- Aralık 2010'da son albümü Ben Adamı Ayrılırken Tanırım'ı çıkardı. 

- 2011'de Show TV'de yayınlanan Seren Serengil İle Evlenir Misin? adlı bir sabah programı sundu. 

- 2014'te Cine5'in Kim Ne Derse Desin programında iki sezon ana sunuculardan biri olarak göründü.

- Bir süre hafta içi her gün Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın adlı magazin programını Cengiz Semercioğlu ile birlikte sundu.

- Çeşitli televizyon kanallarında magazin programları sundu.

- 4 kez evlenip, boşandı.
 

Editör: Haber Merkezi