Oyuncu ve  şarkıcı Şevval Sam, Bloomberg HT'de  "Fatih Altaylı ile Bire Bir" programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şevval Sam, futbol dünyasının ünlü ismi Metin Tekin'le evliliğinden olan oyuncu oğlu Tarık Emir Tekin'le de ilgili konuştu.

Sam, şu ifadeleri kullandı:

- Oğlum babasına çok benziyor. 9 ay boyunca dua ettim, 'kime benzerse benzesin ama içi bana benzesin.' diye. Çünkü 'büyüdüğü zaman onunla iyi arkadaş olmak istiyordum.' diyordum. 

- Bana hiç bana benzemiyor ama bana ruhu çok benziyor. Çok entelektüel bir çocuk. Samimi ve gerçek ama bir yandan da aşırı cool. 

- 23 yaşında anne oldum, onunla büyüdüm sayılır. Hayranlık duyuyorum. O da oyuncu oldu. Bu konuyla ilgili okuması, izlemesi konusunda ayrıca hayranlık duyuyorum. Metin futbolcuydu ama o sanata daha yatkın oldu.

- Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü mezunuyum. Oyunculuk ve şarkıcılık, bu iki iş de hayatı öğrenmemde rehberlik etti. 

- Hiçbir zaman şöhret hedefim yoktu. Kendi iç yolculuğunda olan biri olduğum için bunlar hep bana rehberlik etti. Aslında hayatı yeni yeni öğrendiğimi düşünüyorum. Şarkı söylemek benim için konuşmak gibi bir şey. İnsanın kendisini ifade etmesi hali var. Şarkının içine girip onu özgürce aktarmak biraz deneyimle ve hayat tecrübemle oldu. Sahne benim yaşam alanım.
 

Editör: Haber Merkezi