Şeyma Subaşı'nın aylık 80 bin lira kira ödediği İstanbul Bebek'teki Healthyish kafesi kapandı. Sosyal medya fenomeni Subaşı aylık kirası 80 bin TL olan mekanın masrafları karşılayamadığı gerekçesiyle kafeyi kapatırken malzemelerini de elden çıkardı

Şeyma Subaşı, geçen sene eylül ayında açtığı “Healthyish” adlı kafesini kapatma sinyallerini geçen aylarda vermişti. Hürriyet’ten Deniz Boy’un haberine göre, Şeyma Subaşı, kafeyi kapatırken malzemelerini de elden çıkardı.

YOUTUBE KANALINDAN AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Subaşı, aylık kirası 80 bin TL olan mekanında masrafları karşılayamadığını belirtmişti. YouTube kanalından açıklamada bulunan Subaşı, "Healthyish'in enerjisini düşürdüm. Çünkü oranın sahibi benim. Herkes bunu biliyor. 'Ben geldiğimde geliyor' gibi bir sistem varsa bu işlemez. Öyle değil... Ben orada olduğum zaman, bizim çalışanlara bile enerji veriyordum. Benim enerjimle onlar bile yükseliyorlardı. Ben oradan çıktığım zaman, başka bir yere çıktığım zaman o Healthyish tamamen personelinden yemeğine kadar enerjisel olarak düştü. Yemeklerimiz hala çok güzel. O düşünce belki müşteri memnun kalmadı, geldi gitti” demişti.