Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, Habertürk yazarı Fatih Altaylı'nın 'Köy yanar, k… taranır durumu" sözlerine cevap verdi. Subaşı, "Siz bile beni konuşuyorsanız, ben doğru yoldayım ve çok başarılıyım" diye konuştu.

'BU ÇİLEDEN BİZİ KURTARIN'

Geçtiğimiz günlerde Türk Hava Yolları'nın İbiza'ya sefer düzenlemesi için talepte bulunan Subaşı, "9 saat aktarmalı uçuyoruz. Bu çileden bizi kurtarın lütfen. İstanbul-İbiza uçuşu artık koysanız... Eminiz bu yaz birçok insan bunu bekliyor" demişti. Altaylı ise Subaşı'nın bu sözlerine sert tepki göstererek sosyal medya fenomenini topa tutmuştu. 

'MEMLEKET NELERLE BOĞUŞUYOR'

Altaylı "Şeyma Subaşı, THY’den talepte bulunmuş. 'İbiza’ya gitmek aktarmalarla 9 saati buluyor, perişan oluyoruz. Lütfen buraya direk uçuş koyun.' THY bu talebi kabul eder mi bilmiyorum. Ancak tam bir 'köy yanar, k… taranır' durumu. Memleket nelerle boğuşuyor, bu kızcağız ne istiyor! E o da haklı tabii… Alışmıştı özel uçaklara. Şimdi aktarma… Zor hayat" açıklamasında bulunmuştu.

'BENDE BOŞ ŞEYLER VAR'

Şeyma Subaşı, Fatih Altaylı'nın bu sözlerini yanıtsız bırakmayarak "Çok değerli ve başarılı Fatih Altaylı, bugün köşe yazısında beni yazmış. 'Köy yanar, k... taranır' demiş için. Eğer siz bile beni konuşuyorsanız, ben doğru yoldayım ve çok başarılıyım. Kendimle gurur duyuyorum. Sanırım sizler için o kadar değerliyim ve beni öyle konumlara koydunuz ki, politikadan konuşmamı, ülkeyi kurtarmayı bekliyorsunuz. Arkadaşlar ben Şeyma'yım. Zaten saç, makyaj, güzellik, spor, kıyafet paylaşıyorum o kadar. Ben size bir şey vermedim ki. Çok bir şey beklemeyin benden, bende sadece bunlar var. Çok şeyler yok bende, anca bu kadar var. Bende boş şeyler var. Beni erkekler takip etmesin, kızlar takip etsin sadece" ifadesini kullandı.