Türkiye'nin en çok izlenen ve reytingleri alt üst eden yarışma programı Survivor 2020'nin dün akşam yayınlanan bölümünden tartışmalar bitmek bilmedi. Haftalardır açlıkla mücadele eden yarışmacılar, yarışı kazanmak için büyük emek verdiler.

Kazanan takımın havuz başında et yemeği yiyeceği basketbol ödül oyununda heyecan doruktaydı. Dün akşam yayınlanan bölümde Sercan ve Barış arasında gerilim yaşandı. Sercan, Barış'ın kendisini bilerek yere attığını iddia etti.

Sercan tepki gösterdi

Skor, gönüllülerin başarılı performansıyla 5-1 iken Parviz - Berkan ile Barış - Yunus Emre sahaya çıktı. Oyun sırasında Barış yere düştüğü bir pozisyonda itiraz edince Sercan sert tepki gösterdi. İkili arasındaki dokunulmazlık oyunu öncesinde başlayan gerginlik bu oyuna da yansıdı. Sercan, Barış'a "Koskoca cüssen var ama her şeye ağlıyorsun" sözleri ile tepkisini gösterdi.

Parviz sert oynadı, Burak sinirlendi

Ödül oyunu sırasında Burak ve Parviz arasında ciddi bir gerginlik yaşandı. Survivor basketinde skor 9-5 gönüllüler lehine iken Parviz - Sercan ikilisi ile Burak - Yasin ikilisi karşılaştı. Parviz'in oyun sırasında herkese çok sert müdahalede bulunması Burak'ı kızdırınca, Burak Parviz'i uyardı.

Parviz oyundan diskalifiye edildi

İki yarışmacı kavga etmek üzere iken Yasin araya girdi ve sakinleştirmeye çalıştı. Bu tartışma sonrasında Acun Ilıcalı hem Parviz'e hem Burak'a birer teknik faul verdi. İki tarafın sakinleşmesi sonrasında devam eden oyunda Burak ile Parviz arasındaki bir pozisyonda kamera kayıtlarına bakıldı ve Acun Ilıcalı, Parviz'in oyundan diskalifiye edilmesine karar verdi.

Oyunu Gönüllüler kazandı

Uzun zamandır ödül oyunu kazanamayan gönüllüler takımı, Survivor basketi oyunu sonrasında verilen ödülün keyfini doyasıya çıkardı.

Editör: Haber Merkezi