Survivor Ersin Korkut neden elendi? 2020 Survivor şüphesiz herkesin aklında yer edinecek. Özellikle koronavirüsün vatandaşları evlerde tutması ve prodüksiyon başarısı ile birlikte Survivor da reyting rekorları kırmaya başladı. Bu başarının altındaki temel sebep ise takımlardaki yarışmacıların teker teker çok seviliyor olması diyebiliriz. Özellikle ünlüler takımında Ersin Korkut, hem kendi hem de gönüllüler takımı için sevilen ve saygı duyulan bir yarışmacıydı. Ancak bugün adaya veda eden isim Ersin Korkut oldu. Peki Ersin Korkut neden elendi, neden diskalifiye oldu? İşte yanıtı

Survivor Ersin Korkut neden elendi? Ersin neden diskalifiye oldu?

Survivor Ersin Korkut neden elendi?

Survivor'da finale doğru yaklaşıldıkça heyecan da zirve yapmaya başladı. Her hafta elemeler devam ederken bu hafta büyük bir sürpriz yaşandı ve adaya veda eden isim Ersin Korkut oldu. Haftalar önce oynanan futbol oyununda ayağını sakatlayan Ersin Korkut sakatlığı nedeniyle Survivor'a veda etmek zorunda kaldı. Acun Ilıcalı, duyuruyu yaparken çok zorlandı, yarışmacılar ise göz yaşlarına hakim olamadı. Bu sezonuyla izleyenlerin akıılarına kazınacak Survivor'da yine akıılara kazınmış bir yarışmacı Ersin Korkut Survivor'dan elenmiş oldu. Ilıcalı, Korkut'un emar sonuçlarının birçok kez incelendiğini hatta konseyin dahi 2 kez ertlendiğini açıkladı. Ancak yapılan araştırmaların sonucunda Survivor doktoru Metin Kuş, Ersin Korkut'un devam edemeyeceği kararını verdi. 

Ersin'in sözleri ağlattı

Survivor'da oynadığı oyunlardaki başarısı ve atış kabiliyeti kadar diğer yarışmacılara olan tutumu ile de iz bırakan Ersin Korkut, üzücü haberin ardından duygusal bir konuşma yaptı. Kimsenin kimseyi üzmesini istemeyen Korkut, İstanbul'a döndüğünde köpeğine sarılmayı çok istediğini söyledi. Ancak Ersin köpeğinin öldüğü haberini hala almamıştı. Acun Ilıcalı ise Ersin'in bu sözleri karşısında göz yaşlarını zor tuttu ve Ersin'e yayının ardından konuşma yapacağını açıkladı. Ilılcalı'nın bu konuşmasının Ersin'e bu üzücü haberi vereceğine yoruldu.