Survivor'ın dün akşam ekranlara gelen bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımı ödül oyunu için karşı karşıya geldiler. İki takım voleybol maçı yaptı ve kazanan Gönüllüler takımı oldu. Oyundan daha çok konuşulan konu ise Nisa'nın voleybol maçında oynamak istememesi oldu.

Genç yarışmacı hiçbir sebep belirtmeden Acun Ilıcalı'ya voleybol maçında oynamak istemediğini söyledi. Acun Ilıcalı, Nisa'nın bu isteğine onay vererek, "Sen hiçbir şeyin zorunda değilsin" dedi.

Nisa'nın oyun boyunca moralsiz olduğu anlar kameralardan kaçmadı. Genç yarışmacı arkadaşlarının devamlı moral vermesine rağmen motive olamadı.

Gönüllüler takımı oyunu kazandıktan sonra da Nisa'nın moralinin bir hayli bozuk olduğu o anlar dikkatlerden kaçmadı. Gönüllüler karşılaşmayı kazanırken yemek ödülünün de sahibi oldu.

Fakat asıl sürpriz ise oyun sonrasında ortaya çıktı. Nisa'nın profesyonel voleybolcu olduğu ve Çekya'da bir şampiyonada takımıyla birlikte 2. olduğu bilgisi ortaya çıktı. Nisa'nın kendi alanı olan voleybol maçında oynamaması genç yarışmacı ile ilgili birçok dedikoduyu da beraberinde getirdi.

Ünlüler takımında yer alan futbolcu Sercan Yıldırım ile Nisa arasındaki aşk dedikoduları ortaya çıkmıştı. Sercan Yıldırım'ın Nisa'ya bakışları sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Acun Ilıcalı da bu konuya ilişkin bir açıklamada bulunmuş ve Sercan'ın Nisa'ya bir ilgisinin olduğunu fark ettiklerini söylemişti.

Sercan Yıldırım ise bu konuda bir açıklamada bulunmadı. Yıldırım birleşme partisinde de Nisa'ya olan ilgisini saklayamadı ve genç yarışmacıya bakışlarıyla yine sosyal medyada en çok konuşulan isimlerin başında geldi.