Sosyal medya hesaplarından kullanıcılarıyla girdiği polemiklerle bilinen ünlü model Didem Soydan, enteresan bir paylaşımda bulundu.

MÜEZZİNE HAYRAN KALDI

Twitter hesabından takipçileriyle yaşadığı tartışmalar, Instagram’daki cesur paylaşımları ile bilinen Soydan kimilerine göre içten gelen tavırlarıyla sevilirken bazıları içinse fazla sivri duruşuyla eleştiri topluyor. Soydan bu sefer de sabah ezanını okuyan hocanın sesine övgüler yağdırdığı paylaşımıyla dikkat çekti. Ezanı ilk kez bu kadar severek dinlediğini yazan Soydan, Ezanı okuyan müezzinin sesine hayran kaldığını belirtti.

"DUYDUĞUM EN EFSANE EZAN OKUNUYOR"

Sabah ezanından ilk defa bu kadar etkilendiğini ifade eden Soydan Instagram'da paylaştığı hikayede, "Nişantaşı’ndan bildiriyorum. Duyduğum en efsane ezan okunuyor. Tabiri caizse hoca döktürüyor. Meğersem böyle okunmalıymış. (İlk defa sabah ezanı duymadım. ‘Efso duyarlara’ çıkmaya çalışmayın, acımam paylaşırım) neyse, kötüsü ne kadar kulak tırmalıyorsa, iyisi de su gibi aktı. Hocam tebrikler. Ben, boğazım parçalanana kadar öksürmekle meşgul olduğumdan uyanığım haliyle” ifadelerini kullandı

Editör: Haber Merkezi