Ataşehir’de düzenlenen uyuşturucu operasyonda 6 polis yaralandı. Yakalanan suçlulardan yaşanan arbedede polisleri yaraladığı söylenen, içlerinde oyuncu Adnan Koç’un da bulunduğu 6 sanık için davadan karar çıktı.

POLİSLERDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Yaralanan polislerin avukatları savcının verdiği sanıkların cezalandırılması kararını desteklemesinin ardından sanıkların tutuklanması talep edildi. Tutuksuz sanık Şeyhmus Koç beraatini talep ederek olay yerinde kavgaya karışmadığını ifade etti. Sanıkların avukatı Yılmaz Abuşoğlu ise müvekkillerinin dövüldüğünü, darp edildiğini ifade ederek basına yanlış bilgi verildiğini, görev yerindeki narkotik memurlarının deneyimsiz olması sebebiyle olayın büyüdüğünü söyledi.

OYUNCU ADNAN KOÇ'A 16 YIL 8 AY HAPİS CEZASI VERİLDİ

Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı Behram PAşa karakteriyle bilinen Adnan Koç'a 16 yıl 8 ay hapis cezası verildi. Mahkeme, Adnan Koç ve kardeşi Ahmet Koç'u, müşteki polislere yönelik eylemlerinden dolayı, 'Kasten yaralama', 'Kamu görevlisine hakaret', 'Kamu görevlisine görevini yaptırmamak için direnme' ve 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından suçlu buldu. Mahkeme, Adnan ve Ahmet Koç'u bu suçlardan 16'şar yıl 8'er ay hapis cezasına çarptırdı. Koç'un kardeşi Mehmet Hayri'ye aynı suçlardan 17 yıl hapis cezası verdi. Akrabası Şeyhmus Koç ve Mehmet Pınarbaşı'na yalnızca 'Kamu görevlisine hakaret' ve 'Kamu görevlisine görevini yaptırmamak için direnme' suçlarında 4 yıl 9 ay ceza verildi.

Editör: Haber Merkezi