Ülkenin en önde gelen gurmelerinden olarak bilinen Vedat Milor, son köşe yazısında kendisinden sosyal medya üzerinden profesyonel danışmanlık isteyen lokanta sahiplerini eleştirdi.

Kendisiyle iletişime geçip lokantaya çağrıyorlar

Prof. Dr. Vedat Milor, bir gurme. Söylemleriyle sosyal medyada büyük ilgi gören yemek eleştirmeni, son yazısında lokanta sahiplerinin kendisiyle iletişime geçerek lokantasına çağırıp, yemekleri tadıp değerlendirmesini istemesine eleştiri getirdi.

Lokanta sahiplerine duyurdu

Milor, istemediği halde ve daha önce de söylediğini belirterek kendisinden ürünleri “tatmasını ve fikrini söylemesini” isteyen işletme sahiplerine yazısında şu ifadeleri kullandı:

 “Beni şaşırtan elbette bir lokantacının kendi yerine dikkatimi çekmesi değil. Bu normal. Kabul edilemeyecek olan beni padişahın çeşnicibaşı gibi görmesi: ‘Tat ve fikrini söyle!’ Benden istediği resmen danışmanlık hizmeti. Bu profesyonel bir servis. Bin kez böyle bir şey yapmadığımı ve yapmayacağımı söyledim. Hiçbir lokantacıyla maddi bir ilişkiye girmiyorum. Nokta! Acaba kafası nasıl çalışıyor ki benden ‘Gel, tat, söyle, git’ gibi bir hizmet bekliyor?” şeklinde yazdı.

Editör: Haber Merkezi