'İşte O Çocuk' adlı programa konuk sanatçı olarak katılan Volkan Konak'ın, Kazım Koyuncu ile ilgili söyledikleri Koyuncu'nun ailesinin tepkisine neden oldu.

Sunay Akın'ın sunduğu programa katılan Volkan Konak, Kazım Koyuncu ile Rize'de tanıştıklarını ve dostluklarının ilerlediğini ifade etti. Konak, Kazım Koyuncu'ya "Doktora niye gitmedin?" diye sorduğunu ve Koyuncu'nun kendisine "Para vardı da mı doktora gitmedik" cevabı verdiğini söyledi.

Niyazi Koyuncu Volkan Konak'a tepki gösterdi

Kazım Koyuncu'nun kardeşi Niyazi Koyuncu, Volkan Konak'a serzenişte bulundu

Niyazi Koyuncu, Konak'ın konuşmasında "yanlış ve olmadık sözler" sarf ettiğini iddia ederek, "Kazım liseyi Rize Pazar'da değil, Artvin Hopa'da okudu. Konak'ın sinirliyim. esiyorum. gürlüyorum, kafamdan aşağı öksürüyor. Yürü git dedim. Verem misin nesin? sözleri çok nahoştur. Kazım duracağı geri bilir. Sözde Kazım hastalandığında Volkan Konak'a 'Para vardı da doktora mı gitmedik' demişmiş. Bu söylev asla gerçeği yansıtmıyor. Kazım'ı anlatırken lütfen söylemlere dikkat edelim. Kazım büyük bir değerdir. Hayatı parayla endekslenemez. Ailesi olarak aslı astarı olmayan söylevlere çok üzüldük. Demek ki Kazım’ı gerçekten tanıyamamışsınız. Onun acısını derinden yaşarken bu durum bizi üzmüştür." şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi