tv100 editörü Betül Araz, Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu'nun istifa etmek için İYİ Parti Genel Merkezi'ne gittiğine dair kulis bilgisi paylaştı. Araz, tv100 yayınında "Meral Akşener, sürpriz bir şekilde Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu’nun istifasını istedi. Köylüoğlu, istifa dilekçesini vermek için İYİ Parti Genel Merkezi’ne gitti. İYİ Parti Genel İdare Kurulu 81 ilde kendi adayları ile seçime girme kararı almıştı. Bu noktada Köylüoğlu, Ankara’da İYİ Parti’nin aday çıkarmasını istemiyordu. Bu sebeple Yavaş’ı destekleyen açıklamalar yapıyordu." dedi.

Kenan Sofuoğlu'ndan çok konuşulacak Cumhurbaşkanı Erdoğan itirafı! Kenan Sofuoğlu'ndan çok konuşulacak Cumhurbaşkanı Erdoğan itirafı!

"KÖYLÜOĞLU VE AYDIN'IN ARASI AÇIK"

Araz sözlerinin devamında "Bunu da Akşener’e kendisi iletti, İYİ Partili yetkililere iletti. Bu açıklamalarının ardından Akşener, Köylüoğlu’nun istifasını istedi sürpriz bir şekilde. Köylüoğlu ile Koray Aydın’ın arasının açık olduğunu biliyoruz. Bu nedenle sürece giden yol bu şekilde oldu. Köylüoğlu bu seçimde Ankara’da aday çıkartılmamasını savunuyordu." ifadelerine yer verdi.

Editör: İrem Nur Kaya