Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönemde de başkan adayı olan Mansur Yavaş, Ankara mitinginde “Ankara daha fazla yavaşlamayı kaldıramaz. Nedir bu yavaşlardan çektiğimiz?" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı.

AK Parti'den Yeniden Refah'a geçen Yozgat Belediyesi'nden dikkat çeken hamle! AK Parti'den Yeniden Refah'a geçen Yozgat Belediyesi'nden dikkat çeken hamle!

Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Ankara için, Ankara'nın hakkı için ben Sayın Cumhurbaşkanı'na çıktım. Her pazartesi gittim havaalanında karşıladım. Bir yerim mi eksildi? Sizler için gittim. Bakanlarla görüştüm, bakanlarla Ankara için birtakım taleplerde bulundum. Bir yerim mi eksildi? 

Bunu gerektiriyor ama işte bunlarda devlet adamlığı sıfatı yok. Seçilmiş belediye başkanını yok sayıyorlar. Bu nedenle de değiştirilmesi gerekiyor.

İki dönem bir belediye başkanına yeter. Benim anlayışım bu. Onun için bu dönem İnşallah Selim Başkan'ı seçiyoruz. İnşallah el ele vermek suretiyle önümüzdeki 5 yıl doya doya Ankara'ya hizmet edip, tüm ilçelerde Ankara'nın her yerinde iz bırakmak, eser bırakmak istiyoruz." 

Editör: Gürel Yurttaş