TÜRK Telekom Stadı'nda alınan Benfica yenilgisi şevki kırmıştı... Rövanş için umutları azaltan bu darbeden sonra, lige odaklanmak, yeniden ayağa kalkmak çok zordu. Galatasaray bunu yaptı, şampiyonluğu ne kadar istediğini dosta düşmana kanıtladı. Antalya deplasmanına giden lider Başakşehir'i de stres kuyusunun içine attı. 
 
Maç Trezeguet'in tek kişilik gösterisiyle başladı. Mısırlı yıldız, çalımları, şutlarıyla adeta Galatasaray'a "Beni neden almadınız" der gibiydi... Frikikte hatalı baraj kurduran Muslera gafil avladı. Aslan ancak Trezeguet'ın biraz ateşi söndüğünde durumun ciddiyetini kavradı. 
 
Benfica maçında atamayan Diagne, hata yaptırarak attıran da Marcao'ydu. Terim iki oyuncusunu savunurken, Fernando ve Ndiaye'yi işaret edip "Asıl problem ortada" demişti. Taraftar ise faturayı beklentileri karşılayamayan Belhanda ve Feghouli'ye kesmişti. 
 
O iki Kuzey Afrikalı dün Kasımpaşa önünde gözlerin pasını sildi. Faslı tam bir 10 numara oynadı, Cezayirli Feghouli kadife ayaklarıyla mükemmel bir şov yaptı. Sarı kırmızılı taraftarlar, geldiğinden bu yana ilk kez ciğerlerini Cezayir menekşesinin büyüleyici kokusuyla doldurdu. 
 
Şunu da unutmamak gerek. Kasımpaşa'nın kalecileri Ramazan ile Scuffet'i al birini, vur ötekine. Savunması dökülüyor. Son 5 maçta 13 gol yediler. 
 
Bir ara şampiyonluk hesapları yapan Mustafa Denizli üstü üste 5. yenilgisini aldı. Bu gidişatla düşme hattına kadar gidebilirler. Demek ki neymiş, bir takımın genetiğiyle oynamamak gerekiyormuş. Para için Diagne'yi satmak, Avrupa'yı satmakla eşdeğermiş. Senegalli'nin Galatasaray'daki performansına bakıldığında da, taş yerinde ağırmış!